ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου θα πρέπει να δηλωθούν οι κατεχόμενες κυψέλες

0

Μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου 2022 θα πρέπει όλοι οι μελισσοκόμοι να υποβάλουν  δήλωση  Κατεχόμενων Κυψελών. Η δήλωση κατεχόμενων κυψελών είναι  υποχρεωτική και επαναλαμβάνεται ετησίως ώστε οι μελισσοκόμοι να συνεχίσουν να έχουν τα προνόμια του ενεργού μελισσοκόμου και να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε επιδοτούμενα μελισσοκομικά προγράμματα.  Οι αιτήσεις γίνονται :στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας (ΔΑΟ) σε έντυπη μορφή ή ψηφιακά στο site του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ή σε Κέντρο Μελισσοκομίας.

Ειδικότερα θα πρέπει να δηλωθούν με ακρίβεια τα προσωπικά στοιχεία , τα στοιχεία επικοινωνίας, το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού, ο αριθμός των κατεχόμενων κυψελών, η ετήσια ποσότητα παραγωγής μελιού και λοιπών προϊόντων καθώς και τα στοιχεία αγοραστών των ανωτέρω προϊόντων.

Η υποβολή της ανωτέρω δήλωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (www.minagric.gr) στη θέση ψηφιακές υπηρεσίες – υπηρεσίες για μελισσοκόμους και η πρόσβαση γίνεται με τη χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet.

Όλοι οι μελισσοκόμοι θα λάβουν βεβαίωση δήλωσης κατεχόμενων κυψελών , ενώ όσοι δεν κάνουν την δήλωση θα έχουν κυρώσεις.

Σκέψεις για αλλαγή του ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων – θα κλείνουν μία ώρα νωρίτερα και θα ανοίγουν μία ώρα αργότερα

Previous article

«Το βαπόρι από τη Ρωσία πιάστηκε στη Λακωνία»: Το «κόλπο» που οι Ρώσοι σπάνε το εμπάργκο στις ελληνικές ακτές

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.