ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Πανελλήνιοι αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2022” στις 3 – 8 Οκτωβρίου

0

Μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ξανά το Λουτράκι στις αρχές του Οκτωβρίου : τους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2022” . Ένας κόσμος αγάπης με όλους νικητές!  Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στις 3-8 Οκτωβρίου 2022.

Μετά από 4ετή αναστολή, λόγω της πανδημίας, οι Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics επιστρέφουν δυναμικά τον Οκτώβριο στο Λουτράκι! 🎉
Για 1 περίπου εβδομάδα, η καρδιά του Λουτρακίου χτυπάει στους ρυθμούς των Special Olympics Hellas, με όλη την τοπική κοινωνία να συμμετέχει ενεργά και να χειροκροτεί την προσπάθεια των αθλητών μας!
1.300 – 1.500 Αθλητές, συνοδοί, προπονητές, εθελοντές, συνεργάτες, μαθητές και εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα θα ταξιδέψουν στο Λουτράκι, θα αγωνιστούν σε 7 αθλήματα (bocce 🏐, μπάσκετ 🏀, κολύμβηση 🏊‍♀️, ping pong 🏓, ποδηλασία 🚴‍♂️, ποδόσφαιρο ⚽, στίβος 🏃‍♂️) και θα συμμετέχουν σε παράλληλες αθλητικές, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
Μέσα από τους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι” 2022, θα επιλεγούν οι αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics που θα πραγματοποιηθούν στο Βερολίνο, τον Ιούνιο του 2023.
Θα είμαστε όλοι εκεί, στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, για να χειροκροτήσουμε την τιτάνια προσπάθεια των αθλητών μας και να στείλουμε το πιο ισχυρό μήνυμα ομαδικότητας, αλληλεγγύης και ένταξης! 👏🏆

Κεγχρεές: Το πρωτοποριακό αρχαίο λιμάνι της Κορίνθου με την αίγλη των γιών του Ποσειδώνα

Previous article

H Google θα αναπτύξει τρία Data Centers στην Αττική

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.