ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Απαγόρευση αγκυροβολίας και διέλευσης σκαφών σε Ναύπλιο και Τολό Εν όψει του «Τριάθλου Nafplio Action 2022»

0

Την απαγόρευση αγκυροβολίας και διέλευσης σκαφών στα λιμάνια του Ναυπλίου και του Τολού ανακοίνωσε το Λιμεναρχείο Ναυπλίου για το σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου. Σκοπός της απαγόρευσης είναι η εύρυθμη και ασφαλής διεξαγωγή των αγώνων «Τριάθλου Nafplio Action 2022» που θα πραγματοποιηθούν το παραπάνω διάστημα. Στο πλαίσιο αυτό θα απαγορεύεται και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε τμήμα του λιμανιού του Ναυπλίου.

Συγκεκριμένα, η απαγόρευση στη χερσαία ζώνη του λιμανιού Ναυπλίου αφορά: α) στα τμήματα της οδού Μπουμπουλίνας από την οδό Φαρμακοπούλου έως και την είσοδο του λιμανιού στον κυκλικό κόμβο, και β) από την είσοδο του λιμανιού στον κυκλικό κόμβο έως την παραλιακή οδό Ναυπλίου-Νέας Κίου στο ύψος του κολυμβητηρίου. Η απαγόρευση αφορά την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, από τις 07:30 έως και τις 13:30.

Όσον αφορά τις θαλάσσιες περιοχές του Ναυπλίου, απαγορεύεται η είσοδος και έξοδος πλοίων και σκαφών στο λιμάνι την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, από τις 08:00 έως και τις 09:00. Επίσης, απαγορεύεται η αγκυροβολία και διέλευση των μηχανοκίνητων και των κωπήλατων πλοίων-σκαφών την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, από τις 08:00 έως και τις 10:00 στις παρακάτω περιοχές (αναφέρονται τα στίγματα από τα οποία περικλείονται):

Εικόνα 1 Λιμενικό περιοχές

Ακόμα, απαγορεύεται η αγκυροβολία και διέλευση των μηχανοκίνητων και των κωπήλατων πλοίων-σκαφών την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως και τις 12:00 στις παρακάτω περιοχές:

Εικόνα 2 Λιμενικό περιοχές

Όσον αφορά την περιοχή του Τολού, απαγορεύεται η αγκυροβολία και διέλευση των μηχανοκίνητων και των κωπήλατων πλοίων-σκαφών το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως και τις 12:00 στις εξής περιοχές:

Εικόνα 3 Λιμενικό περιοχές

Πηγή: anagnostis.org

Ένα ακόμα RCH 356 κατασκευάστηκε στην Ελλάδα και πουλήθηκε στο εξωτερικό (+video)

Previous article

Η Κόρινθος μετά τον σεισμό του 1928

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.