ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης: Η Περιφέρεια θα συνδράμει τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στην υλοποίηση τριών αρδευτικών έργων

0

Η δημοτική αρχή του Β. Τσιώτου πόσο σοβαρά έχει ασχοληθεί με αυτά τα θέματα από την αρχή της θητείας της ώστε να μην …την πληρώνουν τώρα οι δημότες; Την απάντηση την γνωρίζουν οι δημότες.

Σκουπίδια και άρδευση πλήττουν το Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης!

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέρεται: “Συνάντηση εργασίας είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Βλάση Τσιώτο.

Αντικείμενα της συνάντησης αποτέλεσαν η διαχείριση των απορριμμάτων, όπως επίσης και το ζήτημα της άρδευσης στον εν λόγω δήμο της Π.Ε. Κορινθίας -το οποίο εξετάστηκε και στη συνάντηση ε ο περιφερειάρχης που είχε και στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στην Κόρινθο, όπου μετέβη αργότερα ο περιφερειάρχης.

Οπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, η Περιφέρεια θα συνδράμει τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στην υλοποίηση τριών αρδευτικών έργων”.

Αποκλειστικά από την ΕΡΤ, η μετάδοση των εγκαινίων του γηπέδου της ΑΕΚ με παρουσιαστές την Ναταλία Δραγούμη και τον Αντώνης Αντωνίου

Previous article

Ραγδαία μείωση στην κατανάλωση ρεύματος λόγω ακρίβειας και αβεβαιότητας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.