2_ΕΛΛΑΔΑ

Ένα ακόμα RCH 356 κατασκευάστηκε στην Ελλάδα και πουλήθηκε στο εξωτερικό (+video)

0

Η ελληνική εταιρεία RCH Automotive θέλει να ανοίξει τα «φτερά» της καθώς στοχεύει σε νέες επιχειρηματικές πράξεις αλλά και σε νέα μοντέλα που συμβαδίζουν με την εποχή…

Στην Κατερίνη έχει έδρα η RCH Automotive, μία ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει αυτοκίνητα από το 2007. Περισσότερα από 260 έχουν ήδη πουληθεί σε ιδιώτες και εταιρείες και συγκεκριμένα σε 17 χώρες.

Η εν λόγω είναι και η πρώτη που έχει καταφέρει στη σύγχρονη ιστορία να εκδώσει ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας, κάτι που έγινε το 2016. Το όχημα που πήρε πινακίδες με σφραγίδα… Υπουργείου, ήταν ένα 356 το οποίο κυκλοφορεί και χρησιμοποιείται επαγγελματικά μέχρι και σήμερα στη Σαντορίνη.

Προώθηση του  μοντέλου

Ένα ίδιο μοντέλο έφερε στην Αθήνα πριν από λίγα 24ωρα η RCH Automotive και είχαμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά αλλά και να συζητήσουμε με τον Επικεφαλής της εταιρείας Σωκράτη Γαγανέλη.

Το συγκεκριμένο RCH 356 προορίζεται για το εξωτερικό ενώ στην Αθήνα βρέθηκε για να παρουσιαστεί σε επιχειρηματίες και κυβερνητικά στελέχη με στόχο την προώθηση του σε επαγγελματικές δραστηριότητες (ξενοδοχεία, rent a car κ.ά.).

Σασί από σκαραβαίο

Το ελληνικό αυτοκίνητο βασίζεται σε σασί από σκαραβαίο ενώ το μοτέρ που έχει τοποθετηθεί (στο συγκεκριμένο) έχει χωρητικότητα 2.0 λίτρα. Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι της RCH τοποθετούν και συναρμολογούν όλα τα εξαρτήματα προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά το 356.

Όπως θα δείτε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ακόμα περισσότερο όταν το βλέπεις από κοντά ή ακόμα καλύτερα όταν κάθεσαι στη θέση του οδηγού.

Η Ελλάδα μπορεί και το δείχνει

Το RCH 356 είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα, το οποίο πολλοί δεν γνωρίζουν, το πώς η Ελλάδα μπορεί να βρίσκεται στο χάρτη της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Εταιρείες όπως η RCH Automotive αποδεικνύουν καθημερινά ως υπάρχει η τεχνογνωσία και το μεράκι να φτιάξουμε οχήματα με ιδιαίτερο χαρακτήρα που μπορούν να κατασκευαστούν για να καλύψουν ανάγκες ενός κοινού που διαθέτει χρήματα για να ξοδέψει…

Παρακολουθήστε την συνέντευξη του Σωκράτη Γαγανέλη

Πηγή: newsauto.gr

Ο ΙΒΥΚΟΣ για 39η χρονιά, ανακοινώνει έναρξη των μαθημάτων της νέας χορευτικής χρονιάς

Previous article

Απαγόρευση αγκυροβολίας και διέλευσης σκαφών σε Ναύπλιο και Τολό Εν όψει του «Τριάθλου Nafplio Action 2022»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.