ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικά από την ΕΡΤ, η μετάδοση των εγκαινίων του γηπέδου της ΑΕΚ με παρουσιαστές την Ναταλία Δραγούμη και τον Αντώνης Αντωνίου

0
Οι παρουσιαστές της βραδιάς των εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα είναι η Ναταλία Δραγούμη και ο Αντώνης Αντωνίου. Παράλληλα, τα δικά της. εγκαίνια θα κάνει και η μπουτίκ που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου.

Tην προσεχή Παρασκευή (30/09), εκτός από τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ, θα λειτουργήσει (για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια) και η μπουτίκ της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το AEK FC Store βρίσκεται στο κεντρικό κτίριο, σε αυτό που θα υπάρχουν στο μέλλον τα μουσεία και το εστιατόριο. Tο άνοιγμα της μπουτίκ στη Νέα Φιλαδέλφεια σημαίνει το τέλος της λειτουργίας της μπουτίκ στα γραφεία της ΠΑΕ, στο Μαρούσι.

Παράλληλα δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί, ο Αντώνης Αντωνίου και η Ναταλία Δραγούμη, θα είναι οι παρουσιαστές της βραδιάς των επίσημων εγκαινίων του γηπέδου της ΑΕΚ όπως γνωστοποίησε η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ με σχετική της ανάρτηση.

Το “πάρτι” θα αρχίσει το απόγευμα της Παρασκευής (30/09, 17:00). Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ: «Την Παρασκευή οι πύλες του Ναού ανοίγουν στις 17.00! Να είστε όλοι εκεί όσο το δυνατόν πιο νωρίς για την ομαλή διεξαγωγή της μεγάλης μας γιορτής! Η δική μας αλησμόνητη στιγμή ΕΦΤΑΣΕ!»

Το αποκλειστικό δικαίωμα της  μετάδοσης τελετής εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΠΑΕ ΑΕΚ εξασφάλισε η ΕΡΤ.  Μετά από εισήγηση του Διευθυντή Αθλητικού Προγράμματος και του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος της εταιρείας το ΔΣ αποφασίζει ομόφωνα  την απόκτηση από την ΠΑΕ ΑΕΚ του αποκλειστικού δικαιώματος μετάδοσης της τελετής των επίσημων εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ «OPAP Arena», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 στη Ν. Φιλαδέλφεια,
άνευ οιουδήποτε ανταλλάγματος. Την ΕΡΤ θα βαρύνουν οι δαπάνες παραγωγής για την ανωτέρω μετάδοση, οι οποίες δεν θα υπερβαίνουν το ποσό των 10.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

Πελοπόννησος: 5,5 εκατ. ευρώ για κατάρτιση και άσκηση μακροχρόνια ανέργων – Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Previous article

Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης: Η Περιφέρεια θα συνδράμει τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στην υλοποίηση τριών αρδευτικών έργων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.