1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Το απόγευμα της Πέμπτης αναμένεται να φθάσει στην Κορινθία κλιμάκιο του ΕΛΓΑ για τις ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

0

Ανάμεσα στα ζητήματα σχετικά με τον πρωτογενή τομέα που απασχόλησαν την τηλεδιάσκεψη που είχε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας χθες το πρωί,  με την συμμετοχή του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλου και των διευθυντών των 6 ΔΑΟΚ (Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής),  ήταν και τι ζήτημα του ΕΛΓΑ.

Όπως έγινε γνωστό , την ερχόμενη Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, κλιμάκιο του ΕΛΓΑ θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να διαπιστώσει ζημιές και προβλήματα από καιρικά και άλλα φαινόμενα  σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Μεταξύ αυτών φυσικά και η Κορινθία όπου ιδιαίτερα στην περιοχή της Νεμέας το πρόβλημα ήταν εντονότερο.

Το κλιμάκιο θα ξεκινήσει από Μεσσηνία όπου θα επισκεφθεί τους συκεώνες, στη συνέχεια θα έχει στην Τρίπολη ενημέρωση από τους υπηρεσιακούς παράγοντες των Π.Ε. Αργολίδας, Αρκαδίας και Λακωνίας, ενώ θα ολοκληρώσει την κάθοδό του στην Περιφέρεια με επίσκεψη στην Κορινθία το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Αναφορικά δε με τα δασοφυτώρια του νομού μας , όπως έγινε γνωστό, εκπονείται η σχετική μελέτη, ενώ η Περιφέρεια θα συνδράμει όπου της ζητηθεί, σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Κορινθία: Σε απόγωση οι αγρότες στεγνώνει η γη χρόνο με το χρόνο

Previous article

Σαν σήμερα: Ιωάννης Καποδίστριας-Η σφαίρα που σκότωσε τον κυβερνήτη, πλήγωσε βαθιά την Ελλάδα ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ Σαν σήμερα: Ιωάννης Καποδίστριας-Η σφαίρα που σκότωσε τον κυβερνήτη, πλήγωσε βαθιά την Ελλάδα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.