Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σήμερα το πρωί περίπου στις 11:00 σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών στο 89ο χλμ της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, στο υψος του Ζευγολατιού στο ρεύμα προς Αθήνα.
Στο ατύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα με αποτέλεσμα δύο άτομα να χάσουν τη ζωή τους. Το ατύχημα συνέβη όταν ο οδηγός ταξί, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες για άγνωστο λόγο, επιχείρησε να σταματήσει στη Λ.Ε.Α. (Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης) με σκοπό να προλάβει να κατέβει ο αυτός αλλά και οι επιβάτες.
Ο οδηγός διερχόμενου Ι.Χ που ακολουθούσε το ταξί ελάττωσε ταχύτητα για να δει τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο οδηγός τρίτου Ι.Χ να ” καρφωθεί” στο δεύτερο όχημα και οδηγοί του δευτέρου και τρίτου οχήματος να βρούν ακαριαίο θάνατο.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστική αναφέρει για το συμβάν
Χωρίς αισθήσεις ανασυρθήκαν 2 άνδρες, συνεπεία τροχαίου, στο 89 χλμ Ν.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου. Επιχείρησαν 14 #πυροσβέστες με 5 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 26, 2022
Πηγή: flamis.gr
Comments