ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Eπιστολή ΕΠΣ Κορινθίας σε Αυγενάκη: «Άδεια διεξαγωγής αγώνα στα σωματεία μέχρι την ολοκλήρωση της εγγραφής στο μητρώο»

0
Και η ΕΠΣ Κορίνθου ζητά από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη να να ληφθεί ειδική μέριμνα για όσα ποδοσφαιρικά σωματεία έχουν ήδη καταθέσει αίτηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων και αυτή βρίσκεται στο στάδιο ελέγχου ή θεραπείας.

Μετά από τις ΕΠΣ Λακωνίας, Αργολίδας, Πειραιά και η ΕΠΣ Κορίνθου με επιστολή της προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ζητά να ληφθεί ειδική μέριμνα για όσα ποδοσφαιρικά σωματεία έχουν ήδη καταθέσει αίτηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων και αυτή βρίσκεται στο στάδιο ελέγχου ή θεραπείας.

Αιτείται, όπως και οι άλλες ΕΠΣ, μέχρι την ολοκλήρωση της εγγραφής τους, να επιτραπεί και σ’ αυτά τα σωματεία (όπως συμβαίνει με όσα είναι ήδη εγγεγραμμένα στο Μητρώο -1.866 ποδοσφαιρικά σε σύνολο 5.647 σωματείων όλων των αθλημάτων, έως σήμερα το απόγευμα) να κάνουν χρήση των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων και να λαμβάνουν άδεια διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων από την Περιφέρεια.

Στο ίδιο μήκος κύματος, με ενημέρωση για τις εκκρεμότητες των 8 σωματείων της (και με 17 εγγεγραμμένα στο Μητρώο) και αντίστοιχη επιστολή της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Στην Κόρινθο φθάνει το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης – Θα έχει συνάντηση εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα

Previous article

Δημήτρης Μπίτζιος: Αυτά έκανα τρία χρόνια στην καθαριότητα»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.