ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

Εφυγε απο τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Νεμέας Κώστας Καλατζής

0

Σε ηλικία 75 ετών έφυγε σήμερα από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Νεμέας Κώστας Καλατζής. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:00 στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στα Αηδόνια Κορινθίας.

Ο Κώστας Καλατζής είχε διατελέσει πρόεδρος στην τοπική κοινότητα Αηδονιών επί σειρά ετών. Εξελέγη για πρώτη φορά δήμαρχος Νεμέας την τετραετία 2006 – 2010. Επανεξελέγη δήμαρχος Νεμέας την τετραετία 2014-2019.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεμέας στην αριθμ.  74/9-9-2022 έκτακτη συνεδρίασή του ενημερώθηκε από το Δήμαρχο,κο Φρούσιο Κων/νο, για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Νεμέας και πρώην Προέδρου Κοινότητας Αηδονίων .

Ο κος Δήμαρχος αφού αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Καλαντζή Κων/νου,την εξαιρετική του προσφορά στο Δήμο Νεμέας και στον τόπο γενικότερα, πρότεινε να εκδοθεί ψήφισμα στη μνήμη του εκλιπόντος .

Ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατο του Κων/νου Καλαντζή ,πρώηνΔημάρχου Νεμέαςκαι πρώην Προέδρου Κοινότητας Αηδονίων,ο οποίος στη διαδρομή του στα κοινά υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση με υπευθυνότητα ,αφοσίωση ,πάθος και ανιδιοτέλεια ,επιδεικνύοντας εργατικότητα ,ήθος, συνέπεια ,αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στην πορεία του Δήμου μας.

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος:

1.Να παραστεί ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία, να κατατεθεί στεφάνι και να εκφωνηθεί το παρόν ψήφισμα

2.Να εκφράσει στην οικογένεια του εκλιπόντος τα θερμάσυλλυπητήρια.

3.Να υπενθυμίσει στους  πολίτες της   Νεμέας ότι υπηρέτησε την πόλη από τη θέση του Δημάρχου Νεμέας   επί εννέα συνολικά έτη  και  επί σειρά ετών Πρόεδρος της Κοινότητας Αηδονίων του Δήμου Νεμέας.

4.Να υψωθεί μεσίστια η Σημαία στο Δημοτικό κατάστημα επί διήμερο.

5.Να αποδώσει τιμές η Φιλαρμονική του Δήμου Νεμέας.

6. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον ημερήσιο τύπο και σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα.

Θέματα που απασχολούν την κορινθιακή κοινωνία και την αντιμετώπιση της εξάρτησης συζήτησε ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ με στελέχη του “Δίολκου”

Previous article

Η Ελλάδα… στα μαχαίρια! Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Glass Onion: Knives Out 2» Της παραγωγής του Netflix που κατά το ήμισύ της γυρίστηκε στην Ελλάδα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.