ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα η γιορτή των εμπόρων της Κορίνθου με την Λευκή Νύχτα – Σπεύστε για να ψωνίσετε στις πιο χαμηλές τιμές

0

Ύστερα από δύο χρόνια «ανάπαυλας», λόγω της πανδημίας, η Λευκή Νύχτα, η μεγάλη γιορτή των εμπόρων της Κορίνθου, έρχεται σήμερα και στην πρωτεύουσα του Νομού. Και μάλιστα πιο δυναμικά από κάθε άλλη φορά καθώς η φετινή περίοδος της Λευκής Νύχτας ξεκίνησε χτες, έχει τριήμερη διάρκεια, αν και η κορύφωση της είναι σήμερα, με τα περισσότερα καταστήματα να είναι ανοιχτά όλη μέρα, μέχρι αργά το βράδυ!

Την διοργάνωση αυτού του τριημέρου… κατάρρευσης των τιμών έχει φυσικά ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου, ο οποίος έχει συμπεριλάβει στο τριήμερο πρόγραμμά του και μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων με πολλή μουσική. Ειδικότερα, απόψε το βράδυ, στην συμβολή των οδών Ερμού και Κύπρου, στην αρχή του πεζόδρομου, οι Fianl Act και ο Θοδωρής Παπαδάς, θα παίζουν μουσική από τις 7.30 μέχρι τις 12.00, ενώ στο μεσοδιάστημα θα τους δίνουν ανάσες, γνωστοί DJ.

Παράλληλα, θα υπάρξουν διάφορα δρώμενα σε τμήματα των πεζόδρομων της πόλης, ενώ τα καταστήματα εκτός από χαμηλές τιμές θα …κερνούν τον κόσμο και ποτά, γλυκά κ.λπ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου καλεί τους καταναλωτές όλου του νομού να έρθουν σήμερα το βράδυ στην Κόρινθο, να χαρούν και να ψωνίσουν, εκμεταλλευόμενοι τις πολύ καλές τιμές που θα βρουν σε όλα τα καταστήματα.

Όλοι οι δρόμοι, λοιπόν, σήμερα οδηγούν στο κέντρο της Κορίνθου…

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Volleyball Κάτω των 18 ετών με την συμμετοχή 64 ομάδων από 35 ευρωπαϊκές χώρες στο Λουτράκι

Previous article

Νοσοκομείου Κορίνθου: Κανένας ασθενής με κορωνοϊό στην Μ.Ε.Θ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.