ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

Καταγγελία κατοίκων των Αρχαίων Κλεωνών για το δίκτυο υδροδότησης – Τι απαντά ο δήμαρχος Νεμέας

0

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες μέρες ένας  ένας κάτοικος Αρχαίων Κλεωνών έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία για την κατασκευή από ιδιώτη δικτύου υδροδότησης, μέσω ιδιωτικής γεώτρησης.

Δείτε το κείμενο εδώ:

Εξώδικη διαμαρτυρία απο κάτοικο Αρχαίων Κλεωνών για παράνομο δίκτυο ύδροδοτησης προς τον Δήμαρχο Νεμέας

 

 Το δίκτυο -όπως αναφέρεται στο εξώδικο που στέλνει προς τον δήμαρχο Νεμέας, Κώστα Φρούσιο, ο κ. Παναγιώτης Κυριάκου- «μεταφέρει χιλιάδες κυβικά μέτρα νερού από τις Αρχαίες Κλεωνές του δήμου Νεμέας, στο χωριό Καλέντζι του δήμου Βέλου Βόχας, έναντι αδρής αμοιβής».

Η δημοσιογραφική μας ομάδα επικοινώνησε με τον δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, ο οποίος υποστήριξε ότι εδώ και 2,5 μήνες έχει κάνει επώνυμη καταγγελία στην Υπηρεσία Εγγείων Βελτιώσεων, αλλά και στα κεντρικά της Περιφέρειας, και περιμένει την γνωμοδότηση της υπηρεσίας, αφού πρώτα αυτή κάνει έλεγχο, αν όλα είναι σύννομα. Μάλιστα στην ίδια διαπίστωση έχει φτάσει και ο εισαγγελέας, με τον οποίο επικοινώνησε ο δήμαρχος, τον ενημέρωσε για τις δράσεις που έχει αναλάβει και κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα, ότι δηλαδή πρέπει να περιμένουν την απάντηση/γνωμοδότηση της Περιφέρειας για τη νομιμότητα της σύνδεσης.

Ο κ. Φρούσιος μάς είπε ακόμα πως απ ό,τι γνωρίζει ο ίδιος, ο ιδιώτης είχε άδεια για 89.000 κυβικά μέτρα και 130 στρέμματα, την οποία αναβάθμισε σε 120.000 κυβικά μέτρα και 150 στρέμματα.

«Έχω, όμως, μία απορία», συνέχισε. «Γιατί δεν αναφέρουν στο εξώδικό τους, αφού λένε πως είναι παράνομο δίκτυο υδροδότησης, το όνομα του ανθρώπου που την έχει κάνει; Μήπως φοβούνται την νομική αντίδρασή του;», σημειώνει.

 

Πλήρωσε την ΤΕΡΝΑ ο δήμος Κορινθίων

Previous article

Απόστολος Παπαφωτίου :Το τέλος μιας προσπάθειας είναι η αρχή για την επόμενη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.