4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύριο η κηδεία του Γιάννη Λογοθετη -Πένθος στον Δήμο Λουτρακίου αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου

0

Αύριο το πρωί, Πέμπτη 11 Αυγούστου θα γίνει η κηδεία του άτυχου Γιάννη Λογοθέτη, 57 ετών που σκοτώθηκε χθες το πρωί πέφτοντας από αναβατοριο την ώρα που κλαδευε δέντρα στην Κυρά βρύση.

Αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου

Λόγω τοθ τραγικού συμβάντος o δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων αναβάλλει το δημοτικό συμβουλίο που ήταν να γίνει σήμερα Τρίτη 9 Αυγούστου.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το πρωί της Τρίτης 9 Αυγούστουστην ο άτυχος 57χρονος ήταν στην περιοχή της Κυρά Βρύση και συγκεκριμένα στο ύψος που βρίσκεται το Νηπιαγωγείο μαζί με συναδελφους του με σκοπό να κόψουν “κλαδέψουν” κάποια πεύκα.

Ο 57χρονος βρισκόταν εντός του καλαθιού ανυψωτικού οχήματος σε ύψος περίπου 5 μέτρων και έκοβε κλάρες μέχρι που το αλυσοπρίονο του κόλλησε σε ένα κλαδί, γεγονός το οποίο τον ανάγκασε τον να αφαιρέσει την ζώνη ασφαλείας που φορούσε ώστε να το απελευθερώσει.

Αυτή ήταν και η άσχημα της τραγωδίας καθώς η κλάρα υποχώρησε έπεσε επάνω στο καλάθι και αγκιστρώθηκε στα ρούχα του 57χρονου κάνοντας τον να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο κενό.

Αμέσως, οι συνάδελφοί του έτρεξαν να τον βοηθήσουν και  κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Η κατάσταση της υγείας του παρέμεινε κρίσιμη και παρά τις προσπάθειες τον γιατρών στις 17:00 εξέπνευσε.

Ο Γιάννης Λογοθέτης είχε καταγωγή από την Περαχώρα και ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, μάλιστα προσφάτως τον είχε επισκεφθεί ο γιος του που διαμένει στο εξωτερικό.

 

 

 

 

Για ποιά αδικήματα συνελήφθησαν 14 άτομα στην Κορινθία κατά την διάρκεια χθεσινής αστυνομικής επιχείρησης

Previous article

O Στέλιο Διονυσίου στη Πλατεία Νεμέας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.