ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αύριο το Blues Festival στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ

0
Το Blues Festival ιδρύθηκε το 2014. ‘Έκτοτε πιστό στο ετήσιο ραντεβού του, πραγματοποιείται ανελλιπώς στα πλαίσια του Loutraki Festival. Τοπικά συγκροτήματα αλλά και κορυφαίοι εκπρόσωποι της Blues μουσικής, από την Αθήνα αλλά και ολόκληρη τη χώρα, έχουν δώσει δυναμικό παρών αναδεικνύοντας και καθιερώνοντας τη διοργάνωση στη συνείδηση του κοινού.
Συμμετέχουν οι Blues Cargo, Sugarsubs, South ‘n Blues.
South n Blues: Αποστόλης Δαματης, Χρήστος Ρουσσης, Χρήστος Γκάνας, Λυκομητρος Τάκης.
Sugarsubs: Gino Arrigoni – drums, Μαρίνα Σταύρου – φωνή, Μιχάλης Χρυσάιδος – κιθάρα, Χρήστος Ζερβός – μπάσο
Πότε: Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022
Που: Πίσια, Καλαβρία
Ώρα: 21.00
Είσοδος Ελεύθερη
Δεν θα ήταν υπερβολή να υποστηρίξει κανείς ότι οι BLUES CARGO δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τις καλύτερες blues μπάντες που δραστηριοποιούνται στο ίδιο το Σικάγο.
Μια μπάντα με 35 χρόνια ζωής, πολύτιμες εμπειρίες και απόλυτη αίσθηση της φόρμας και του ήθους του μπλουζ που στην μακρόχρονη πορεία της έχει συνοδεύσει μουσικούς σαν τον Guitar Shorty, U.P Wilson, Louisiana Red, Lurrie Bell, Big Time Sarah, Eddie C. Campbell, Lefty Dizz, Angela Brown, Lovie Lee, Byther Smith, Jean Caroll, Maxine Howard, Blind Mississippi Morris, Sweet Betty, Jimmy Morello, Nellie Tiger Travis, Jolly Jumper and Big Moe, Michael Dotson, Janice Harrington, Matthew Skoller.
(special guest Σπύρος Παρασκευόπουλος)

Συνελήφθη 18χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Κιάτο

Previous article

Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης στο Κιάτο και στην Αρχαία Σικυώνα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.