ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νυχτερινή πορεία με Πανσέληνο απο τον Ορειβατικό Σύλλογο Λουτρακίου

0
Την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ετήσια νυχτερινή πορεία με το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου.
Η διαδρομή μας θα είναι σε δάσος ανατολικά του Λουτρακίου και η πορεία μας θα μας φέρει στην κορυφή λόφου απ’ όπου θα δούμε το φεγγάρι να ανατέλλει. Κατηφορίζοντας θα φτάσουμε στο σπίτι του κυνηγού όπου εμείς θα κεράσουμε τσίπουρο και κρασί και για να μην τα πίνουμε ξεροσφύρι φέρτε κάτι φαγώσιμο.
Για το σπίτι του κυνηγού υπάρχει καλός χωματόδρομος 4 χιλιομέτρων που μπορούν να φτάσουν και συμβατικά αυτοκίνητα και το μεγάλο ξέφωτο θα επιτρέψει να θαυμάσουν το φεγγάρι να ξεπροβάλει από τον ορίζοντα μικρά παιδιά και όσοι δεν περπατήσουν.
Την επόμενη μέρα Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 θα έχουμε νυχτερινή ανάβαση στην κορυφή του Ταϋγέτου όπου το πρωί με την ανατολή του ήλιου θα σταθούμε εκστασιασμένοι στο φαινόμενο της τέλειας πυραμίδας που σχηματίζει η σκιά της κορυφής του Ταΰγετου στον Μεσσηνιακό κόλπο.
Τηλέφωνο πληροφοριών 6932981010

Κόρινθος: Τέλος ο Σταθμός Μεταφόρτωσης στο Πεδίο Βολής

Previous article

Συνάντηση Δημάρχου Κορινθίων Β.Νανόπουλου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Άσσου με παραγωγούς για τις καταστροφές από τις υψηλές θερμοκρασίες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.