2_ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτήθηκαν ο γραμματέας του Μητσοτάκη και ο διοικητής της ΕΥΠ, αλλά… δεν είναι για τις υποκλοπές!

0

Δύο βόμβες με διαφορά λίγης ώρας έσκασαν σήμερα το μεσημέρι. Ο γενικός γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, και ο διοικητής της ΕΥΠ υπέβαλαν την παραίτησή τους στον Πρωθυυπουργό, με τις παραιτήσεις να γίνονται αμφότερες αποδεκτές.

Σύμφωνα, ωστόσο, με κυβερνητικές πηγές, η παραίτηση του κ. Δημητριάδη ουδεμία σχέση έχει με το Predator, ενώ για τον κ. Κοντολέων η αναφορά είναι ότι η παραίτηση έγινε κατόπιν λανθασμένων ενεργειών που διαπιστώθηκαν στη διαδικασία των νόμιμων επισυνδέσεων.

Oπως αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές, «μέσα σε ένα κλίμα τοξικότητας, τα πράγματα θα ήταν εξαιρετικά δυσλειτουργικά και για την κυβέρνηση και για τον ίδιο τον κ. Δημητριάδη. Σε αυτό το πλαίσιο, σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό υπέβαλε την παραίτησή του.

«Ο κ. Δημητριάδης», όπως πληροφορούν αρμόδιες πηγές από την κυβέρνηση, «παραιτήθηκε επειδή επί έξι χρόνια δίπλα στον πρωθυπουργό δέχθηκε πολλές επιθέσεις, που στόχο είχαν τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με την κίνησή του επιλέγει να προστατεύσει τον Πρωθυπουργό, δεν θέλει να δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα».

Μάλιστα, σημειώνουν πως «είναι γνωστό ότι αυτές οι θέσεις είναι ηλεκτρικές καρέκλες. Δεν είναι τυχαίο ότι στις ΗΠΑ ο χρόνος παραμονής είναι 1-1,5 έτος».

Χωρίς απάντηση τα αιτήματα του δήμου Βέλου Βόχας προς την περιφέρεια Πελοποννήσου

Previous article

“Ρεμπέτικη βραδιά” στους ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply