ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Νανόπουλος: “Δεν λέτε την αλήθεια κ. Σταυρέλη, τα στοιχεία σας διαψεύδουν”

0

Δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση του Νίκου Σταυρέλη σε ό,τι αφορά την σύμβαση ενεργειακής αναβάθμισης, ο δήμαρχος Κορινθίων. Με τον ίδιο τρόπο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, απάντησε σημειώνοντας πως τα στοιχεία διαψεύδουν τον κ. Σταυρέλη. Κύριο σημείο στην απάντηση του κ. Νανόπουλου είναι ότι όσα υποστηρίζει ο επικεφαλής της Πνοής Δημιουργίας στηρίζονται σε στοιχεία του 2020, όταν οι τιμές του ρεύματος ήταν εντελώς διαφορετικές, και δεν είχαν καμία σχέση με τις σημερινές υπερεξακοντισμένες τιμές ρεύματος.

Σχετικά με την ανάρτηση του κ.Σταυρέλη για τα φώτα led η αλήθεια έχει ως εξής – σημείο προς σημείο”, αναφέρει ο κ. Νανόπουλος

Σταυρέλης: Αύξηση δημοτικών τελών 50%

Νανόπουλος: Δημόσια δέσμευση ότι δεν θα αυξηθούν τα δημοτικά τέλη – άλλοι δήμοι τα αυξάνουν, όχι ο δήμος κορινθίων

Σταυρέλης: Κόστος ΔΕΗ 2020 1.012.512 € και για 12ετια 14,5 εκ €

Νανόπουλος: Κόστος ΔΕΗ 2022 για 7 μήνες 695.810 € και πρόβλεψη οικονομικής υπηρεσίας για το 12μηνο 1.669.944 €

Πρόβλεψη οικονομικής υπηρεσίας για 12 χρόνια 20.039.328 ευρώ.

Η απόκλιση των 5,5 εκ € του κ.Σταυρέλη από τη πραγματικότητα θα έπρεπε να σταματήσει τη συζήτηση εδώ αλλά θα παραθέσουμε μερικά ακόμα στοιχεία .

Αποκρύπτει ο κ.Σταυρέλης ότι το 2020 είχαμε καμένες λάμπες σε ποσοστό 15 % λόγω άγονου διαγωνισμού άρα μειωμένο κόστος . Ακόμα και σήμερα έχουμε πολλές καμένες λάμπες λόγω προβλημάτων στις προμήθειες .

Δεν χρησιμοποιεί ο κ.Σταυρέλης τα πιο πρόσφατα στοιχεία της υπηρεσίας για το 2022 προφανώς γιατί επιδιώκει την παραπληροφόρηση ,τα στοιχεία όμως της υπηρεσίας λένε την αλήθεια που είναι αμείλικτη εναντίον του!

Σταυρέλης : Κόστος αντικατάστασης λαμπτήρων – δεν λέει τίποτα

Νανοπουλος :Κόστος αντικατάστασης καμένων λαμπτήρων ετησίως 120.000€

Σταυρέλης: Κόστος ΔΕΗ μετά την υλοποίηση του έργου, 272.000 ευρώ

Νανόπουλος: Κόστος ΔΕΗ μετά την υλοποίηση του έργου,272.000 ευρώ

Σταυρέλης: Συντήρηση ετησίως 200.000 €

Νανόπουλος : Συντήρηση ετησιως100.000 € .Ούτε αλλαγή λαμπτήρων θα γίνεται και οι ηλεκτρολόγοι θα καλύπτουν άλλες ανάγκες σε θέσεις υπαλλήλων που θα συνταξιοδοτηθούν σε νομικά πρόσωπα .

Το αναμενόμενο οικονομικό όφελος για το δήμο είναι τουλάχιστον 5,7 εκ ευρώ στη 12ετια και οτιδήποτε άλλο λέγεται δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα .

“Ρεμπέτικη βραδιά” στους ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ

Previous article

Γ. Ψυχογιός: “Ζητάμε άμεσες ενέργειες ώστε να ενισχυθεί σε προσωπικό, προγράμματα επανένταξης και υποδομές το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Κορίνθου..”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.