ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΚΟΥΓΙΑΣ: O τέως πρόεδρος δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα – Κουμάντο στην Κόρινθο κάνω εγώ και ο Κιάσσος

0

Ανακοίνωση, την οποία φαίνεται να υπογράφει ως πρόεδρος της ομάδας του ΠΑΣ Κόρινθος, εξέδωσε ο νομικός Αλέξης Κούγιας. Στην ανακοίνωση ευχαριστεί την τοπική κοινωνία της Κορίνθου για το γεγονός ότι αγκάλιασε την νέα προσπάθεια που κάνει και ενημερώνει για τις ενέργειες που έγιναν σημαντικότερη της οποίας αναδεικνύει την έλευση του Κώστα Κιάσσου ως νέου προπονητή.

Παράλληλα ενημερώνει για τις μεταγραφές της ομάδας (σε 20 τις ανεβάζει συμπληρώνοντας ότι θα ανακοινωθούν μέχρι την Δευτέρα, οπότε και ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας), ενώ προετοιμάζει για σημαντικές αλλαγές και στο επίπεδο των υποδομών.

Ενδιαφέρον είναι πάντως, ότι ο κ. Κούγιας υπογραμμίζει πως ο τέως πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Βασιλόπουλος δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα και πως όλα στον ΠΑΣ Κόρινθος κινούνται γύρω από τον ίδιο και τον προπονητή της ομάδας.

Επίσης, αν και όλο γνωρίζαμε πως θα είναι ο νέος πρόεδρος, φαίνεται πως έχει συσταθεί το νέο Δ.Σ. του ΠΑΣ Κόρινθος, οπότε θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε ποια είναι τα άλλα μέλη της διοίκησης…

Αναλυτικά η δήλωση Κούγια έχει ως εξής:

Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο του νομού Κορινθίας που μου δείχνει καθημερινά την αγάπη του και την εκτίμηση του. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι αυτό που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες μαζί με τους υπόλοιπους επιτυχημένους επιχειρηματίες και επίλεκτους πολίτες της κοινωνίας της Κορινθίας είναι κάτι πολύ σημαντικό και μπορεί να γίνει κάτι πολύ μεγάλο .

Η αρχή έγινε με την επιλογή του Κώστα Κιάσσου, προπονητού Σούπερ Λίγκα 1 που πίστεψε στο πρότζεκτ και μαζί του θα προχωρήσουμε μέχρι την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες .

Έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι τώρα 20 μεταγραφές, κυρίως νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες, τις οποίες θα τις ανακοινώσουμε μέχρι την Δευτέρα 8/8 που ξεκινάει και το βασικό πρόγραμμα της προετοιμασίας .

Θα προηγηθούν εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις γιατί η Κόρινθος πλέον λειτουργεί σε άλλο επίπεδο

Λόγω του γνωστού προβλήματος της υγείας μου για το οποίο οι θεράποντες ιατροί μου με διαβεβαίωνουν ότι έχει ιαθεί 100% ,μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκα ,θέλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα γιατί κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί πως λειτουργεί πια ο ΠΑΣ Κόρινθος. Οι αποκλειστικά αρμόδιοι για την επιλογή και την παραμονή ποδοσφαιριστών στο αγωνιστικό τμήμα ,είμαστε εγώ και ο κύριος Κιάσσος.

Ουδεμία σχέση έχει πλέον, ούτε πρόκειται να έχει στο μέλλον, ο κύριος Γιάννης Βασιλόπουλος, τον οποίο ευχαριστήσαμε πλουσιοπάροχα, και υλικά και ηθικά, όλοι εμείς που έχουμε αναλάβει να βγάλουμε τον ΠΑΣ Κόρινθος από τον ποδοσφαιρικό βούρκο (υπόθεση Θήβας κλπ), στον οποίο έχει δυστυχώς τελματωθεί επί 30 και πλέον χρόνια.

Μαζί με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον δήμαρχο Κορινθίων και όλους τους πολιτικούς, είτε της κεντρικής σκηνής είτε της αυτοδιοικήσεως, από τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου θα ξεκινήσει μια κοσμογονία, όσο αφορά τις σταδιακές υποδομές.

Το πρώτο σημαντικό αποτέλεσμα είναι ότι γύρισαν στην Κόρινθο όλοι οι Κορίνθιοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια σε Σούπερ Λίγκα 1 και 2 και θα τους απολαύσουν τόσο οι οπαδοί μας όσο και και οι οπαδοί των φίλων “αντιπάλων” μας την επόμενη χρονιά, όπου θα αγωνιστούμε, είτε σε επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος είτε κυπέλου .

200 φασιανοί απελευθερώθηκαν στην λίμνη Τάκα, παρουσία του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα

Previous article

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ποια ολοήμερα νηπιαγωγεία και ποια δημοτικά σχολεία θα λειτουργούν μέχρι τις 5,30 μ.μ.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.