ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης αφιερωμένη στη “Μάχη της Περαχώρας” (photo)

0

Την Κυριακή 31-7-2022 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της  πρωτότυπης φωτογραφικής έκθεσης αφιερωμένη στη “Μάχη της Περαχώρας” με τίτλο ΄΄Βλέμμα Τιμής΄΄.

Η έκθεση φωτογραφίας είναι βασισμένη σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα και πλαισιώνεται από 30 αναβιωτές που συμμετείχαν εθελοντικά με ενθουσιασμό, τιμή και υπερηφάνεια.

Παρόντες ο Βουλευτής του νομού κ. Γεώργιος Ψυχογιός, ο Πρόεδρος Ενεργειακής Κοινότητας Π.ΠΕΛ κ.Γεώργιος Οικονόμου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων κ. Γεώργιος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου, ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Ιωάννης Καραπανάγος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Λουτρακιωτών – Περαχωριτών ο ΄΄Ίβυκος΄΄ κ. Ιωάννης Κακούρος, μέλη του Δ.Σ και ο φωτογράφος Ηλίας Περγαντής.

Η προσέλευση των επισκεπτών ήταν μεγάλη. Μέσα από την εξαιρετική δουλειά του κ. Περγαντή και των εθελοντών το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι φωτογραφίες ΄΄ζωντάνεψαν΄΄ βήμα – βήμα την ιστορία της Περαχώρας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Την έναρξη πλαισίωσαν νεαρά παιδιά ντυμένα με τις τοπικές ενδυμασίες της Περαχώρας, από το τμήμα χορού του Συνδέσμου Λουτρακιωτών – Περαχωριτών ο ΄΄Ίβυκος΄΄ .

Συγχαρητήρια στους εμπνευστές και διοργανωτές της έκθεσης φωτογραφίας
-Κοιν.Σ.Επ.-“ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ 1965”.
-Experience Perachora
-Λαογραφικό Μουσείο Περαχώρας
Με την στήριξη : Ευρυνόμη
Υπό την αιγίδα : Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων
Εκθεσιακός χώρος Beau Rivage ,
Παραλία Λουτρακίου,
31 Ιουλίου έως και 07 Αυγούστου 2022,
20:00-22:30
είσοδος ελεύθερη

 

 

 

Βρέθηκε ο άνδρας που χάθηκε χθες το απόγευμα από το Φλάμπουρο την ώρα που έκανε κανό

Previous article

Παράδοση τροχήλατου αμαξιδίου στο Κέντρο Υγείας Νεμέας από την Οικ.Π.Μητρακου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply