ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Έκκληση του Δημάρχου Κορινθίων στους πολίτες να μην σπαταλούν νερό – Τί θα γίνεται στην περίπτωση που διαπιστώνονται παραβάτες

0

«Καλώ τους πολίτες να κάνουν λογική χρήση του νερού και να μειώσουν τις άσκοπες καταναλώσεις. Είναι υποχρέωση όλων μας να διασφαλίσουμε την επάρκεια ύδατος οικιακής χρήσης για όλους και για όλη τη χρονιά.” Αυτό τόνισε σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Κορινθίων  και πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Βασίλης Νανόπουλος, απευθυνόμενος στους πολίτες εν μέσω καλοκαιριού.

Ο κος Νανόπουλος διαβεβαίωσε ακόμη ότι ο δήμος και η ΔΕΥΑΚ κάνουν ό,τι μπορούν για να εξυπηρετηθούν όλες οι κατοικίες. Είπε ακόμη πως υπάρχει γενικά και σε άλλες περιοχές της χώρα μας  λειψυδρία και πως πρέπει όλοι μαζί , με οικονομία στο νερό, να κερδίσουμε την επάρκεια που χρειάζεται. Παράλληλα τόνισε πως  το νερό της ΔΕΥΑΚ είναι για οικιακή χρήση και όχι για ποτίσματα, κλπ.

 

Μάλιστα όπως είπε σχεδιάζεται να εντοπίζονται οι καταναλωτές που κάνουν υπερβολική και άσκοπη χρήση νερού και  σε αυτές τις περιπτώσεις (όπου διαπιστώνεται σπατάλη) θα υπάρχουν κυρώσεις : θα κόβεται το νερό ή θα υπάρχει αύξηση της χρέωσης.

 

Η Μάχη στα Δερβενάκια | 26/7/1822

Previous article

Καιρός: Δεν υποχωρεί το κύμα ζέστης – Παραμένει υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.