ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ένα ακόμα “πλούσιο” καλοκαίρι για το Loutraki Festival

0

Οι Φίλοι Μουσικής  του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων  μας ενημερώνουν για ένα ακόμα καλοκαίρι παρουσίας για το φετινό Loutraki Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 28 Ιουλίου έως και τις 12 Αυγούστου για 8η συνεχόμενη χρονιά!

Στο φετινό φεστιβάλ, δεσπόζει το «Ελληνοαυστριακό Kαλοκαίρι», το οποίο, όπως διαβάζουμε,  περιλαμβάνεται στο Φεστιβάλ Κλασικής μουσικής «Opus Festival», που θα διεξαχθεί στις 2 & 3 Αυγούστου 2022, με την εμφάνιση των «Duo Cristina & Timotei» και των «Strings in motion», συνόλου εγχόρδων του Μουσικού Πανεπιστημίου του Salzburg!

Μία ιδιαίτερη και εξαιρετική σύμπραξη είναι αυτή του Κώστα Θωμαΐδη με το Κορινθιακό Γυναικείο Χορωδιακό σχήμα των «Opus Femina» και την ορχήστρα δωματίου «Respira», που θα ερμηνεύσουν έργα των Μίκη Θεοδωράκη και Θάνου Μικρούτσικου, η οποία θα λάβει χώρα στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου, στις 28 Ιουλίου.

Δροσιά και ξενοιασιά και φέτος με την Γεωργία Νταγάκη να παίρνει το μικρόφωνο στις 5 Αυγούστου στο παραλιακό «Ypanema» στη Λίμνη Βουλιαγμένη, τον Κώστα Λειβαδά με την Ανδριάννα Μπάμπαλη στις 7 Αυγούστου με αγαπημένα τραγούδια στις αποσκευές τους στους Αγίους Θεοδώρους και το κλασικό πλέον «Blues Festival» στην «Καλαβρία» στα Πίσια να κλείνει το Φεστιβάλ στις 12 Αυγούστου.

“Με εξαιρετικούς καλλιτέχνες και πολυσυλλεκτική διάθεση, το Loutraki Festival φιλοδοξεί να αποτελέσει για ένα ακόμα καλοκαίρι τόπο συνάντησης του κοινού με την ποιοτική ψυχαγωγία και να προσφέρει χαρά και διασκέδαση στους θεατές.

Σας περιμένουμε!!!

Διοργάνωση: Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων
Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Πελοπίδας Μαυρόπουλος”, αναφέρει η πρόσκληση.

Τουρισμός για Όλους: Ανακοινώνονται οι 200.000 δικαιούχοι

Previous article

Πνιγμοί στην Ελλάδα: Aνω των 60 ετών τα περισσότερα θύματα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.