2_ΕΛΛΑΔΑ

Νέα ντοκουμέντα από τη δράση του ψευτογιατρού απο το Ξυλόκαστρο – Έβλεπε ασθενείς σε κλινική

0

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη δράση του ψευτογιατρού, καθώς σοκάρει η μαρτυρία της μητέρας του νεότερου θύματος. Όπως είπε, η κόρη της, μόλις 14 χρονών, έχασε τη ζωή της, όταν διέκοψε τις θεραπείες της, κατ’ εντολή του Δρ Κόντος.

Ο ψευτογιατρός έπειθε ασθενείς με απειλητική για τη ζωή τους νόσο να διακόψουν τη θεραπεία τους και να ακολουθήσουν τη δική του με τα αποτελέσματα τα είναι τραγικά. Τους έδινε βότανα για να θεραπευτούν.

«Αυτός ο εγκληματίας της διέκοψε τις θεραπείες τους. Έφυγε λοιπόν εξαιτίας ενός διεστραμμένου μυαλού το οποίο αποφάσισε να βγάζει χρήματα με αυτό τον τρόπο ικανοποιώντας ταυτόχρονα και τα εγκληματικά του ένστικτα», ανέφερε η μητέρα της 14χρονης μιλώντας στον Alpha λέγοντας ότι δεν περιμένει τίποτα άλλο γι’ αυτόν παρά να καταδικαστεί σε ισόβια.

Παράλληλα δήλωνε γιατρός και στις κλινικές όπου έβλεπε τους εξαπατημένους ασθενείς του. Σε ηχητικό ντοκουμέντο έλεγε ότι ήταν παθολόγος και έστελνε σε κλινικές ασθενείς να κλείσουν ραντεβού.

Μάλιστα στο τηλεφωνικό κέντρο λένε σε ασθενή ότι ο «γιατρός» είναι και στο εξωτερικό και όταν έρχεται Ελλάδα πηγαίνει στην συγκεκριμένη κλινική και κάνει εκεί ιατρείο.

10 και όχι 5 χρόνια θα έχουν ισχύ τα ελληνικά διαβατήρια – “Γλιτώνουμε από σημαντικά οικονομικά και διοικητικά κόστη” είπε ο Υπουργός

Previous article

Ρωσία: Στη λίστα με τις «μη φιλικές χώρες» η Ελλάδα – Υπέγραψε διάταγμα ο πρωθυπουργός

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.