ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Η ομάδα πυρασφάλειας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης βοήθησε αποτελεσματικά στην κατάσβεση της χθεσινής φωτιάς στο οροπέδιο της Ζήρειας

0

Άμεση ήταν η κατάσβεση πυρκαγιάς σε δασική έκταση στο οροπέδιο της Ζήρειας που ξέσπασε χθες με την καθοριστική συμβολή της ομάδας πυρασφάλειας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης που συνέδραμε το έργο των Πυροσβεστών.. Αναφέρει σε ανακοίνωσή του που ανάρτησε στο site του  ο δήμος.

“Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο οροπέδιο της Ζήρειας εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες σήμερα 21-7-2022. Άμεσα επενέβησαν τα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ομάδας Πυρασφάλειας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την κατάσβεση της φωτιάς χωρίς να σημειωθούν σημαντικές ζημιές.

Η αυξημένη επιτήρηση, ιδιαίτερα στις ημέρες με υψηλό δείκτη επικινδυνότητας είναι αναγκαία για την άμεση επέμβαση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της φωτιάς. Σε αυτή την κατεύθυνση συνεργαζόμαστε στενά τόσο με την Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και με τον Σύλλογο «Κυλλήνιο Άδωνη» για την επάνδρωση των πυροφυλακείων και την επιφυλακή των πυροσβεστικών οχημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος για πρώτη φορά η ομάδα Πυρασφάλειας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης διαθέτει τέσσερα εξοπλισμένα οχήματα πυρόσβεσης.”

Πάνω από 100 συλλήψεις σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – Οι συλλήψεις στην Κορινθία

Previous article

Στην Ελλάδα από σήμερα και για δέκα μέρες ο ευρωπαϊκός καύσωνας – Τι θερμοκρασίες προβλέπει η ΕΜΥ για την Κορινθία (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.