ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Πάνω από 100 συλλήψεις σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – Οι συλλήψεις στην Κορινθία

0

Ακόμη μία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών  στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εννιακόσια εξήντα δύο  (962) άτομα, εκ των οποίων τα εξακόσια εξήντα πέντε (665) ήταν ημεδαποί και διακόσια ενενήντα επτά (297) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εξακόσια ογδόντα (680) οχήματα.  Επιπλέον, προσήχθησαν διακόσια δεκαέξι (216) άτομα, από τα οποία εκατόν τριάντα ένα (131) ήταν ημεδαποί και ογδόντα πέντε (85) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν εκατόν έξι (106)  άτομα.

Στην Κορινθία συνελήφθησαν : Δύο ημεδαποί, για ανυποταξία στο εσωτερικό. Ένας ημεδαπός, για παράβαση Υγειονομικού Κανονισμού, δύο ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έξι αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας: Yποχρεωτική χρήση της μάσκας σε όλους τους χώρους παροχής υγειονομικής φροντίδας

Previous article

Η ομάδα πυρασφάλειας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης βοήθησε αποτελεσματικά στην κατάσβεση της χθεσινής φωτιάς στο οροπέδιο της Ζήρειας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.