ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

4 νέα απορριμματοφόρα πήρε ο δήμος Κορινθίων

0

Την ανανέωση του στόλου καθαριότητας με στόχο την παροχή καλύτερων υπηρεσιών, την προστασία του περιβάλλοντος και την μείωση του λειτουργικού κόστους, συνεχίζει η δημοτική αρχή της Κορίνθου.

Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος υπέγραψε σύμβαση προμήθειας τεσσάρων (4) νέων απορριμματοφόρων τύπου πρέσας, τρία εκ των οποίων διαθέτουν σύστημα πλύσης κάδων, προϋπολογισμού 875.440,00 ευρώ. Τα απορριμματοφόρα θα παραδοθούν,καινούρια και με όλα τα διακριτικά που ο δήμος θα ορίσει, σε διάστημα 5 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

«Συνεχίζουμε να ανανεώνουμε τον στόλο μας και να αναβαθμίζουμε την υπηρεσία καθαριότητας γιατί είναι προτεραιότητα μας. Έχουμε ήδη προμηθευτεί 4 απορριμματοφόρα και σήμερα με την υπογραφή της νέας σύμβασης έρχονται ακόμα 4 με ενσωματωμένο σύστημα πλύσης ώστε παράλληλα με την αποκομιδή να πλένονται οι κάδοι. Μειώνουμε το κόστος λειτουργίας με αυτόν τον τρόπο και προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στον πολίτη και στο περιβάλλον» δήλωσε ο δήμαρχος Κορινθίων.

Ελευθέριος Χανδρινός – Η άγνωστη ιστορία του ήρωα που έκανε τουρκικά μαχητικά να χτυπήσουν τούρκικα πλοία

Previous article

Σπουδαία ανακάλυψη: Το Γυμνάσιο όπου ο Αριστοτέλης δίδαξε τον Αλέξανδρο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.