4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φενγκ σούι: 5+1 tips για να φέρετε καλή τύχη στη ζωή σας και να αποκτήσετε χρήματα

0

Το φενγκ σούι είναι ένα κινέζικο σύστημα σχεδιασμού για να επιφέρουμε αρμονία και ισορροπία στο φυσικό κόσμο γύρω μας.

Σύμφωνα με τις αρχές του, όλα τα πράγματα έχουν μια συγκεκριμένη θέση μέσα στο σπίτι ή το γραφείο, που εξυπηρετούν έναν συγκεκριμένο σκοπό πέρα από αυτόν για τον οποίο έχουν δημιουργηθεί να υπηρετήσουν.

  • Διαβάστε επίσης: Tα λάθη που κάνετε στη διακόσμηση του σπιτιού

Κάνοντας κι εσείς μερικές αλλαγές στον χώρο σας μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας, να προσκαλέσετε την καλή τύχη και το χρήμα.

Ξεκινήστε βάζοντας τάξη

Η ακαταστασία, το μπέρδεμα των αντικειμένων και γενικότερα ο χαμός μέσα στο σπίτι είναι ένδειξη στάσιμης ενέργειας. Το φενγκ σούι υποστηρίζει ότι τα χρήματα «σκουντουφλάνε» ακριβώς εκεί. Βάλτε τάξη, λοιπόν, και η ενέργεια και η τύχη θα κυκλοφορούν στον χώρο προς όφελός σας.

Επιδιορθώστε ό,τι έχει χαλάσει

Ό,τι δεν λειτουργεί και είναι σπασμένο υποδηλώνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Για να ρέει η ενέργεια του χρήματος άφθονη, επισκευάσετε το χαλασμένο χερούλι, το καζανάκι που τρέχει, το ρολόι που έχει σταματήσει αλλά και το ντουλάπι που δεν κλείνει καλά. Όσα αντικείμενα δεν γίνεται να επισκευαστούν απλά πετάξτε τα.

Βάλτε το χρώμα στη ζωή σας

Συγκεκριμένα, το μοβ και το πράσινο, τα οποία βοηθούν στην τύχη. Δε χρειάζεται να βάψετε τους τοίχους, μπορείτε να βάλετε μαξιλάρια ή διακοσμητικά με τα δύο αυτά χρώματα.

Δώστε προσοχή στα χρήματα

Κρατήστε τα χαρτονομίσματά σας απλωμένα σε μεγάλα πορτοφόλια και όχι διπλωμένα ή τσακισμένα. Το φενγκ σούι υποστηρίζει ότι με αυτόν τον τρόπο θα έρθουν και άλλα. Επισης, φυλάξτε τα βιβλιάρια σας σε κουτί με χρώμα πράσινο ή μοβ και τοποθετήστε το στην έξω αριστερή γωνία του γραφείου σας.

Προτιμήστε αντικείμενα – μαγνήτες

Πρόκειται για τα διακοσμητικά που φέρνουν χρήμα και καλή τύχη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ενυδρείο. Τοποθετήστε ένα ενυδρείο με 9 χρυσόψαρα (οκτώ κόκκινα ή χρυσά και ένα μαύρο) στο σαλόνι σας και θα ξεκλειδώσει άμεσα η ροή χρήματος.

Πείτε «ναι» στα λουλούδια

Εκτός του ότι μυρίζουν υπέροχα και ομορφαίνουν τον χώρο, δίνουν και μια αισιόδοξη νότα.Βάλτε φρέσκα λουλούδια στα βάζα σας και μην χρησιμοποιείτε ποτέ αποξηραμένα.

 

Η μαγευτική παραλία έξω από το Λουτράκι που θυμίζει το Ναυάγιο της Ζακύνθου

Previous article

Το καλό καρπούζι φαίνεται από αυτά τα 5 μυστικά

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.