1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Κορινθία: Αφαιρούσαν καταλύτες αυτοκινήτων – Συνελήφθη 25χρονος

0

“Χρυσές δουλειές” έκαναν δράστες στην Κορινθία αφαιρώντας καταλύτες οχημάτων με παράνομο όφελος που ξεπερνά τα 12.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες της αστυνομίας, πρόκειται για 14 περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, που σημειώθηκαν στους Αγίους Θεοδώρους και την Κόρινθο Κορινθίας κατά το χρονικό διάστημα από 17 Ιουνίου 2022 έως και 26 Ιουνίου 2022.
Οι δράστες είχαν διαπράξει συνολικά -2- περιπτώσεις αποπειρών κλοπών και -12- περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, όπου αφαιρούσαν τους καταλύτες.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (12.7.2022) το πρωί, στον Ασπρόπυργο Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με τις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας και Δυτικής Αττικής, 25χρονος ημεδαπός.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωσης και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 27χρονο ημεδαπό και άγνωστους συνεργούς τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και για την ταυτοποίηση των άγνωστων συνεργών του

Αγγελάκας και Κραουνάκης έρχονται στο Κιάτο

Previous article

Η ισχύς εν τη ενώσει – Πως ένα εμβληματικό έργο γίνεται πράξη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.