ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Κούγιας: “Ναι, αναλαμβάνουμε την Κόρινθο με 15 κορίνθιους επιχειρηματίες” – στόχος να επιστρέψει στην Super League

0

Την πληροφορία που κυκλοφόρησε στην Κόρινθο και η οποία τον θέλει επικεφαλής μιας ομάδας Κορίνθιων επιχειρηματιών που θα αναλάβουν την διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος επιβεβαίωσε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις που έκανε στον «Ηλέκτρα 98,8».

Όπως είπε θα αναλάβει την ποδοσφαιρική ομάδα της Κορίνθου μαζί με άλλους 15 επιφανείς κορίνθιους επιχειρηματίες, σε «μια κίνηση που συζητούσαμε εδώ και ένα χρόνο με τον κ. Βασιλόπουλο, στον οποίο συμφωνήσαμε να δώσουμε ένα ποσό που είναι εύλογο, καθώς εδώ και 7 χρόνια έχει βάλει πολλά χρήματα για να στηρίξει την ομάδα».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί στο επιμελητήριο έκτακτη γενική συνέλευση, όπου θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις. «Θα είμαστε όλοι εκεί για να αλλάξει σελίδα η ομάδα. Θα πρέπει να εκλεγείς μέλος του ΔΣ διότι είναι μια ερασιτεχνική ομάδα. Θα είναι σε τοπικό πρωτάθλημα η Κόρινθος, αλλά ο στόχος είναι να την ξαναβάλουμε εκεί που ανήκει στην Super League».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους επιχειρηματίες που θα μετέχουν: «Οι επιχειρηματίες θα είναι κατα βάση απο την πόλη της Κορίνθου και το θέμα θα το χειρίζεται ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Πιέτρης. Στο σχήμα θα είναι επίσης και ο ποδοσφαιράνθρωπος, Σάκης Περαχωρίτης. Μάνατζερ θα είναι ο Νίκος Σαμολάδας, ο οποίος έχει διακριθεί με διπλώματα ευρωπαϊκά, κάτι που θα “πείσει” ποδοσφαιριστές να παίξουν στην ομάδα, ούτως ώστε να υπάρξει μια ισχυρή βάση να ανέβουμε κατηγορία τον επόμενο χρόνο».

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ακόμα ότι θα προσπαθήσει να εντάξει στο ποδοσφαιρικό δυναμικό της Κορίνθου ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που έπαιζαν στην Football League 2, αλλά και ποδοσφαιριστές των οποίων έχει ο ίδιος τα δικαιώματα, ενώ στο ρόστερ της ομάδας θα συμπεριληφθούν και ξένοι παίκτες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ο κ. Κούγιας, κατά την συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο για να τον ενημερώσει σχετικά με τις προθέσεις του, έλαβε την διαβεβαίωση πως ο δήμος θα βοηθήσει την ομάδα με κάθε μέσο. Μάλιστα υπάρχει η προοπτική στον ΠΑΣ Κόρινθος να παραχωρηθεί ως έδρα το νέο, αμιγώς ποδοσφαιρικό, γήπεδο που σχεδιάζει να φτιάξει ο δήμος στο νέο αθλητικό κέντρο του Συνοικισμού και το οποίο θα έχει 5.000 θέσεις.

Δύο πνιγμοί με διαφορά λίγων ωρών σε Ηλεία και Κορινθία

Previous article

Ανδρέας Σιάχος για την σύλληψη του : “δεν με ενδιαφέρει η περιπέτεια που είχα, αλλά να πάρει νερό το Ζευγολατιό”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.