3_ΚΟΣΜΟΣ

H Ευρώπη «φλέγεται»: Σκηνές «Αρμαγεδδώνα» Όλοι εναντίον όλων στους δρόμους και η κρίση ακόμα δεν έχει ξεκινήσει…

0

H Ευρώπη ή για να είμαστε πιο ακριβείς, η ΕΕ και η Βρετανία, έχουν εισέλθει σε μια εκρηκτική περίοδο, όπου τα πάντα σαρώνονται ή πρόκειται να σαρωθούν σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, ως απόρροια της διεφθαρμένης διακυβέρνησης των Βρυξελλών, των εγκληματικών lockdown και των τραγικών συνεπειών των κυρώσεων στην Ρωσία και των αντικυρώσεων της τελευταίας που διέλυσαν τα πάντα: Οικονομία αλλά και κοινωνία.

Τέσσερις κυβερνήσεις ή έχουν πέσει ή στέκονται «στον αέρα» (Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία, Βουλγαρία) ενώ μαζικές απεργίες κατά της ακρίβειας, αλλά και μαζικές διαμαρτυρίες κατά της καταστροφής πανάρχαιων οικονομικών δραστηριοτήτων, όπως η κτηνοτροφία των βοοειδών με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή, βρίσκονται καθημερινά σε εξέλιξη.

Το φαινόμενο θα ενταθεί, όπως εκτιμάται, το φθινόπωρο, καθώς θα στερέψει η ΕΕ από ενέργεια με το πολιτικό σύστημα πλέον να απειλείται εκ βάθρων με ανατροπή, παντού.

Στην Ολλανδία οι αγρότες αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης για τον περιορισμό στη χρήση των λιπασμάτων και του αριθμού των κοπαδιών και η Αστυνομία να κάνει χρήση ακόμα και του οπλισμού της!

Ενημέρωση προς τους ελαιοκαλλιεργητές για δολωματικό ψεκασμό για τον δάκο

Previous article

ΑΓΙΑΝΝΗΣ: Η επόμενη μέρα μετά την φωτιά (φωτογραφίες)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.