ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου – 5η θέση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων – 58 μετάλλια

0
Με ανάρτηση του στην σελίδα του στο facebook o Ναυτικόw Όμιλοs Κορίνθου δημοσιεύσαι τα αποτελέσματα από την πρώτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο κλειστό κολυμβητήριο Α.Πεπανός στην Πάτρα.
Παρουσία με 58 μετάλλια , 5η θέση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων και πολλά ατομικά ρεκόρ για το Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου!
Με 58 μετάλλια , πολλά ατομικά ρεκόρ και πλασάρισμα στην 5η θέση της γενικής κατάταξης στην περιφέρεια Πελοποννήσου κατάφερε να επιστρέψει στην πόλη της Κορίνθου η ομάδα του ΝΟΚ στην πρώτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για τις αγωνιστικές κατηγορίες που διεξήχθη παράλληλα με τους θερινούς αγώνες 9-12 ετών των Προαγωνιστικών Κατηγοριών στο κλειστό κολυμβητήριο Α.Πεπανός στην Πάτρα.
Οι προσπάθειες των αθλητών μας έφεραν στην αγωνιστική 30 μετάλλια που συνδυάστηκε με την 5η θέση ανάμεσα σε 17 ομάδες της περιφέρειας Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων συγκεντρώνοντας 410 βαθμούς στην γενική βαθμολογία.Αναλυτικά είχαμε:
3η θέση με 214 βαθμούς στις Γυναίκες!
5η θέση με 196 βαθμούς στους Άντρες!
Παράλληλα χάρη στις επιδόσεις τους 9 αθλητές της αγωνιστικής ομάδας κατάφεραν να περάσουν στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος που πρόκειται να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ σε περίπου δύο εβδομάδες!
Η προαγωνιστική μας συμμετείχε με 26 αθλητές φέρνοντας συνολικά 29 μετάλλια και πολλά ατομικά ρεκόρ! Οι αθλητές μας έλαβαν μέρος τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αγωνίσματα.
Για την προαγωνιστική οι θερινοί αγώνες αποτελούσαν τους τελευταίους αγώνες για τη φετινή σεζόν.
Τα αποτελέσματα των αθλητών του ΝΟΚ σε αγωνιστική και προαγωνιστική αποδεικνύουν περίτρανα πως -πλέον- η ομάδα μας έχει και εκείνη πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιφέρεια -και όχι μόνο- δείχνοντας το δρόμο για το μέλλον.
Συγχαρητήρια σε όλους,ραντεβού στο ΟΑΚΑ!

Βρεφική αμνησία: Γιατί δεν θυμόμαστε την γέννησή μας

Previous article

Το τραγανό καλοκαιρινό φρούτο για γερή καρδιά και ποιοτικό ύπνο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.