2_ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνοτουρκικά: Τούρκος αντιδήμαρχος φωτογραφήθηκε με τη σημαία της «ανεξάρτητης» Δυτικής Θράκης

0

Οι προκλήσεις και οι εμμονές Τούρκων αξιωματούχων με σημαίες και μηνύματα κατά της Ελλάδας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Μετά το περιστατικό στο οποίο ένα τουρκικό ιστιοφόρο ύψωσε την σημαία του Κεμάλ στη Μυτιλήνη και την φιέστα του προέδρου του TDP (Τουρκικού0 Kόμματος Αλλαγής) όπου ύψωσε τη σημαία της Τουρκίας μπροστά από την Ελληνική Βουλή ήρθε να προστεθεί στην λίστα και ο αντιδήμαρχος του Oσμανγκάζι της Προύσας, Τσεμ Κουρσαντ Χασάνογλου.

Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος Τσεμ Κουρσαντ Χασάνογλου, έλαβε μέρος στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε από το Καστελόριζο προς τα απέναντι τουρκικά παράλια, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τέχνης «Lycian Kas» που πραγματοποιήθηκε για 23η φορά από τον τουρκικό δήμο Kας και είχε ανασταλεί για δύο χρόνια λόγω πανδημίας. Η απόσταση που διένυσαν οι συμμετέχοντες, ήταν 7,1 χλμ και πρώτος τερμάτισε ο αθλητής Εμράχ Μπεκίρ, με 1 ώρα και 44 λεπτά.

Αν και το μότο της διοργάνωσης ήταν «Δύο χώρες, ένας αγώνας» με στόχο την ειρήνη και την φιλία, δεν έλλειψαν οι συνηθισμένες προκλήσεις, όπως του αντιδημάρχου του Οσμανγκάζι, που είναι μια από τις κεντρικές μητροπολιτικές συνοικίες της πόλης της Προύσας, ο οποίος κολύμπησε στην… «Γαλάζια Πατρίδα» για την… ειρήνη, αφιερώνοντας την προσπάθειά του στη… στη νεολαία της «“Tουρκικής” Ένωσης Νέων Κομοτηνής» και της «Τουρκικής» Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

antidimarxos_2

«Κολύμπησα 7,1 χλμ από το Καστελόριζο μέχρι την περιοχή μας Kας σε 2 ώρες και 41 λεπτά. Στην «Γαλάζια Πατρίδα» κολυμπήσαμε για την ειρήνη στο Αιγαίο. Αφιερώνω αυτό το κολύμπι στη νεολαία της «Τουρκικής» Ένωσης Νέων Κομοτηνής και στην «Τουρκική» Μειονότητα Δυτικής Θράκης» έγραψε ο ίδιος στα social media.

17ο OPEN ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΥΛΕΙΑ 2022

Previous article

Fuel Pass: Τέλη Ιουλίου ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα βενζίνης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.