ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΕΛΛΑΔΑ 2022: Η Παρακμή και οι προοπτικές ανάσχεσης

0

Μία ενδιαφέρουσα πολιτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο (18 Ιουνίου 2022), στις 7.30 το απόγευμα στο αίθριο του cafe Living Room, (Δαμασκηνού 79 Κόρινθος).

Οι Κωνσταντίνος Μπλάθρας, Θόδωρος Παντούλας και Γιώργος Παπαγιαννόπουλος θα μιλήσουν για την “Ελλάδα του 2022, την παρακμή και τις προοπτικές ανάσχεσης”.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους πολίτες.

Η εκδήλωση έχει προκληθεί από την “Πολιτική Πρωτοβουλία”, η οποία αποτελεί μια Παρέμβαση στην Δημόσια σφαίρα, που θέλει να συμβάλει και να συμμετάσχει στον Δημόσιο Λόγο.

Πρόκειται για πολίτες που ανήκουν σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, «βγάζουν μόνοι τους το ψωμί που τρώνε» -όπως λένε και στο κείμενό τους- ενώ προέρχονται από όλες τις πλευρές του πολιτικού φάσματος.

Οι εν λόγω ενεργοί πολίτες, μάλιστα, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα κείμενο, επιχειρώντας να καταστήσουν γνωστό «ποιοι είναι και τί θέλουν». Το ενδιαφέρον είναι ότι τα ιδρυτικά στελέχη της «Πολιτικής Πρωτοβουλίας» τοποθετούνται για όλα τα μείζονα διαρθρωτικά και στρατηγικά προβλήματα της χώρας, χωρίς, ωστόσο, να αποφεύγουν να ανοίξουν τα χαρτιά τους και ως προς το τί πρέπει να γίνει για να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα.

 

Κόρινθος: Αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση του λιμενάρχη να απαγορεύσει το ψάρεμα

Previous article

Άνοια, μια νέα πιθανή παρενέργεια της κοινωνικής απομόνωσης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.