2_ΕΛΛΑΔΑ

«Έφυγε» ο τελευταίος Ιερολοχίτης Κωνσταντίνος Κόρκας – «Στο πάνθεον των ηρώων», δήλωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

0

Ο Κωνσταντίνος Κόρκας έγινε 101 ετών τον Ιανουάριο – Η δήλωση του υπουργού Άμυνας για την απώλεια του σπουδαίου αυτού Έλληνα

 

«Ένας μεγάλος Έλληνας έφυγε. Ο τελευταίος Ιερολοχίτης, ο Καταδρομέας στρατηγός Κωνσταντίνος Κόρκας πέρασε στο πάνθεον των Ηρώων του Έθνους, αφού τίμησε τους πεσόντες συμπολεμιστές του».

Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος για το θάνατο του Ιερολοχίτη στρατηγού Κωνσταντίνου Κόρκα.

«Κρατώ μια φράση του, από το πρόσφατο ταξίδι μας στη Σύμη: “Το Αιγαίο είναι η καρδιά της Ελλάδος. Δεν κόβεται, δεν διχοτομείται”. Αθάνατος!» υπογραμμίζει ο Ν. Παναγιωτόπουλος.

Το μήνυμα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ

«Αντίο Στρατηγέ, Μέντορα, φίλε, πατέρα, αδερφέ… εν όπλοις. Αντίο Μεγάλε Έλληνα. Άξιο τέκνο της Πατρίδος!». Αυτό τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος για το θάνατο του Ιερολοχίτη στρατηγού Κωνσταντίνου Κόρκα.

«Έφυγες στο Καβούρι, εκεί που μνημονεύσαμε μαζί και σήμερα όλους τους συμπολεμιστές σου! Σε ευχαριστώ για όλα! Θα ‘σαι πάντα ο Φάρος κι η Πυξίδα μας!» προσθέτει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

BINTEO από την Διώρυγα: πυρετώδεις οι εργασίες αποκατάστασης για να ανοίξει τον Ιούλιο

Previous article

Δάκης: Πέθανε ο τραγουδιστής

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.