1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Σταμάτησαν τα έργα στην Ποσειδωνία!

0

Όσο αιφνιδιαστικά ξεκίνησαν, τόσο αιφνιδιαστικά σταμάτησαν τα έργα στην Ποσειδωνία. Ενώ όλοι είμασταν προετοιμασμένοι για μία περίοδο με εργασίες αρκετών ημερών, ξαφνικά σήμερα το μεσημέρι ο εργολάβος απέσυρε τα μηχανήματα και έκλεισε την μεγάλη τρύπα που είχε ανοίξει, στρώνοντάς την μάλιστα και με πίσσα.

Αυτή την ώρα, μεσημέρι Παρασκευής, η κυκλοφορία έχει επανέλθει κανονικά και στα δύο ρεύματα και τίποτα δεν θυμίζει τον οργασμό εργασιών, που επικρατούσε εκεί μέχρι και σήμερα το πρωί.

Από την μεριά του δήμου έγινε γνωστό πως η πρώτη φάση των εργασιών ολοκληρώθηκε με την αποκατάσταση της βλάβης στο σημείο που είχε την πιο σημαντική ζημιά και πως οι εργασίες μεταφέρονται στο μέλλον. Αυτό σημαίνει σίγουρα όχι μέσα στο καλοκαίρι και πιθανώς το ερχόμενο φθινόπωρο, ή την άνοιξη του 2023!

Θυμίζουμε πως τις τελευταίες δύο ημέρες σημειώθηκαν σημαντικά προβλήματα στο έργο, με την διαρροή λυμάτων τα οποία -αν και δεν κατέληξαν στην θάλασσα σύμφωνα με τον Λιμενάρχη, μετά την αυτοψία που έκανε ο ίδιος- φαίνεται ότι δημιουργούν προβλήματα στην συνέχιση του έργου και πλέον θα αναζητηθούν άλλοι τρόποι για να ολοκληρωθεί με ασφάλεια.

Κι όμως τα αυγά «θωρακίζουν» την καρδιά

Previous article

Μεγάλη διάκριση για το 1ο ΓΕΛ Κιάτου και τον μαθητή του Κώστα Χριστοδούλου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.