4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έναν απινιδωτή για τους κατοίκους του Σοφικού παρέδωσε ο Χρίστος Δήμας στο Σύλλογο Εθελοντών Σολυγείας

0

Χθές (11-05) στο Σοφικό, ο Σύλλογος Εθελοντών Σολυγείας παρέλαβε έναν απινιδωτή, ο οποίος θα τοποθετηθεί στο αγροτικό ιατρείο της περιοχής και θα έχουν πρόσβαση όλοι οι κάτοικοι (Σχολεία, ο αθλητικός σύλλογος Πανσολυγειακός Α.Π.Ο, αλλά και όλοι οι φορείς της περιοχής).

Το ιατρικό μηχάνημα, που είναι χορηγία της ασφαλιστικής εταιρείας Euro Insurance, παραδόθηκαν από τον υφυπουργό Έρευνας και Καινοτομίας  Χρίστος Δήμας στους εθελοντές μαζί με τον διευθύνοντα  σύμβουλο της εταιρείας και τον αναπληρωτή κκ Ignatov και Σμυρνή.

Οι εθελοντές έρχονται πολλές φορές αντιμέτωποι με περιστατικά έκτακτης ανάγκης που απειλούν τους πολίτες ή και την ίδια τους τη ζωή. Ο εφοδιασμός του συλλόγου με έναν απινιδωτή είναι πολύ σημαντικός, καθώς το ιατρικό μηχάνημα μπορεί να σώσει μια ζωή που βρίσκεται σε κίνδυνο, με έναν πολύ απλό και εύχρηστο τρόπο.

Ο κ. Δήμας εξέφρασε τις μεγάλες ευχαριστίες του  στην εταιρεία και φυσικά στον Σύλλογο Εθελοντών Σολυγείας για την δράση, τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και γενικότερα για το έργο που συντελεί στην περιοχή.

Χιλή: Εντυπωσιακό απολίθωμα ενός εγκύου ιχθυόσαυρου ανακάλυψαν οι επιστήμονες

Previous article

Λουτράκι: Υπέρ της μονοδρόμησης της Ποσειδώνος ψήφισαν Τοπικό Συμβούλιο και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.