1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Συνεχίζονται οι εργασίες στην διώρυγα – ΔΕΙΤΕ 3 ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΘΜΟ

0

Τρία εντυπωσιακά βίντεο, μέσα από την Διώρυγα, ανέβασε στο youtube η ομάδα ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Τα βίντεο είναι τραβηγμένα από ένα μπαλκόνι που έχει δημιουργηθεί σε ένα σημείο της Διώρυγας, απέναντι από το σημείο όπου εκτελούνται τα έργα. Όπως φαίνεται στο βίντεο έχουν πέσει πολλοί τόνοι χώματος μέσα στην Διώρυγα, έχει δημιουργηθεί ένα πλάτωμα, το οποίο χρησιμεύει ως βάση για την εξέλιξη των εργασιών.

Όταν είδαμε να ρίχνουν χώμα μέσα στο κανάλι του Ισθμού της Κορίνθου ξαφνιαστήκαμε. Οι ειδικοί όμως ξέρουν. Πρέπει να φτιάξουν ένα “πατάρι” για να μπορέσουν να πατήσουν και να εργαστούν χαμηλά. Την ίδια ώρα οι μπουλντόζες δημιουργούν ένα μεγάλο σκαλοπάτι, δεξιά κι’ αριστερά της γέφυρας λυμάτων, σαν αυτό που πατάω πάνω του, το οποίο κατασκεύασε η ΜΟΜΑ στις αρχές της δεκαετίας του ’60, γιατί και τότε υπήρχε το ίδιο πρόβλημα στην ανατολική πλευρά της διώρυγας...”, είναι το σχόλιο του Μανώλη Παπαμανωλάκη διαχειριστή της σελίδας, που ανέβασε σε βίντεο στον λογαριασμό του στο YOUTUBE τα θέματα

ΠΗΓΗ: ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ youtube

 

Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων θα κατασκευαστεί στους Αγίους Θεοδώρους

Previous article

Τι είπε ο Γ. Μανιάτης στο Επιμελητήριο για τα ενεργειακά: τα κύρια σημεία της ομιλίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.