ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το 2ο Συνέδριο “Γίνε άνθρωπος” του CSI Institute στο Βραχάτι

0

Στο ξενοδοχείο Alkyon Resort Hotel & Spa στο Βραχάτι Κορινθίας, τον τόπο καταγωγής της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου και με συνδιοργανωτές τον Δήμο Βέλου-Βόχας και το ΝΠΔΔ «Ανέλιξη» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το 2ο συνέδριο της εκστρατείας του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute) με θέμα την έμφυλη βία και την κακοποίηση ενάντια στις γυναίκες.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι:

  • Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέττα Μακρή
  • Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα
  • Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας

Ο δήμαρχος του Δήμου Βέλου Βόχας, κος Παπακυριάκος Αννίβας, είπε χαρακτηριστικά, ότι για να γίνει μία κοινωνία όμορφη, χρειάζεται ανθρώπους όμορφους στην ψυχή, ενώ ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, τόνισε πως είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε το τι σημαίνει κοινωνία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μέσα από την τραγικότητα, γεννιέται σαν τον φοίνικα η αλλαγή».

Ο Ιδρυτής του Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας Μανώλης Σφακιανάκης, τίμησε τους γονείς των παιδιών που βρέθηκαν θύματα, επαινώντας τους για τη δύναμη που δείχνουν. Εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με τα παιδιά που έχουν καθηλωθεί στα βιντεοπαιχνίδια και «σκοτώνουν μέσω διαδικτύου, που αποτελεί έναν λόγο επιθετικότητας της κοινωνίας. Εκδήλωσε επίσης την ηχηρή επιθυμία του να βάλουμε ένα τέλος στη βία, τις δολοφονίες, σε αυτό που λέγεται κακό. “Η κοινωνία μας είναι η ελπίδα μας, η ανθρωπιά και η αγάπη”, είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ανακοίνωση βόμβα του ΠΑΣ Κόρινθος κατά κορίνθιου βουλευτή – Ποιον εννοεί;

Previous article

Ανακοίνωση Ηρακλή Ξυλοκάστρου: “Μεγάλη ηθική νίκη”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.