3_ΚΟΣΜΟΣ

Αθωώθηκε ο Τσέχος εκατομμυριούχος που έπιασε 417 χλμ./ώρα στον αυτοκινητόδρομο (+videos)

0

Η γερμανική εισαγγελία δεν μπόρεσε να αποδείξει την ενοχή του Radim Passer που “σανίδωσε” το περασμένο καλοκαίρι την Bugatti Chiron στo ελεύθερο, από όριο ταχύτητας, κομμάτι της Autobahn.

Toν περασμένο Ιούλιο, ο Τσέχος εκατομμυριούχος Radim Passer έκανε ένα επικίνδυνο πείραμα, αποφασίζοντας να δει πόσο γρήγορα θα μπορούσε να κινηθεί με την Bugatti Chiron που έχει στην κατοχή του. Η ταχύτητα των 417 χλμ./ώρα που έπιασε, δεν εντυπωσίασε μόνο τους λάτρεις των αυτοκινήτων και την ίδια την Bugatti, αλλά και τη γερμανική εισαγγελία.

Ο Radim Passer επέλεξε ως “πίστα” δοκιμών έναν τμήμα του γερμανικού αυτοκινητόδρομου που δεν έχει όριο ταχύτητας. Στα βίντεο που δημοσιοποίησε στο κανάλι του στο YouTube, κινήθηκε με μεγάλες ταχύτητες για μία απόσταση 10 περίπου χλμ. και σε αυτό το κομμάτι κατάφερε να πιάσει 417 χλμ./ώρα.

Αφού παρακολούθησαν τα βίντεο, οι γερμανικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα εναντίον του Τσέχου επιχειρηματία. Από την στιγμή που δεν υπάρχει όριο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο, ο Passer δεν μπορούσε να κατηγορηθεί για υπερβολική ταχύτητα, έτσι κατηγορήθηκε για παράνομους αγώνες και ανεύθυνη οδήγηση. Υπήρχε μάλιστα κίνδυνος ο Τσέχος να πάει φυλακή για διάστημα από 2 έως 7 χρόνια, καθώς και να πληρώσει ένα τεράστιο πρόστιμο.

Τελικά, όμως, η εισαγγελία απέτυχε να αποδείξει την ενοχή του Passer, καθώς δεν συμμετείχε σε κόντρες και είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας. Μάλιστα, η υπεράσπισή του ανέφερε ότι έχει επιλέξει τον σωστό τόπο και χρόνο για να πραγματοποιήσει το εγχείρημά του με τον μικρότερο δυνατό “τζόγο”.

Πηγή: https://www.carandmotor.gr/

 

ΕΛΣΤΑΤ: Πώς κινήθηκε το εμπόριο της Ελλάδας με Ρωσία και Ουκρανία

Previous article

Αστεροειδής διπλάσιος από το Empire State Building πετά δίπλα στη Γη 30 φορές πιο γρήγορα από τον ήχο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.