4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ: Εξιχνιάστηκαν 11 περιπτώσεις κλοπών στην Κορινθία με λεία 22.600 ευρώ

0

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τέσσερα (4) ημεδαποί, ηλικίας από 19 έως και 30 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 21.11.2021 έως και την 13.1.2022, είχαν διαπράξει συνολικά, εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων και δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οικίες.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, οικιακές και ηλεκτρονικές συσκευές, χρυσαφικά, είδη ρουχισμού και χρήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις -22.600- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

 

OPEN MALL: Έτοιμο σε 1,5 χρόνο, σε διαδικασία αξιοποίησης και η Δημοτική Αγορά

Previous article

Ο Σωτήρης Οικονόμου Νέος Προέδρος της Α.Λ.Α. Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.