1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σεμινάριο MY DATA από το Επιμελητήριο και τον Σύλλογο Οικονομολόγων Κορινθίας

0

Ένα ακόμα πετυχημένο σεμινάριο MY DATA διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Κορινθίας και τον Σύλλογο Οικονομολόγων Κορινθίας

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 στο Επιμελητήριο Κορινθίας, η υβριδική ενημερωτική ημερίδα με θέμα τα My Data με εκπαιδευτή τον διακεκριμένο λογιστή- φοροτεχνικό, κ. Γεώργιο Κορομηλά.

Η ενημερωτική αυτή ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον Σύλλογο Οικονομολόγων Κορινθίας. Την εκδήλωση χαιρέτισαν, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Λουζιώτης,  ο Πρόεδρος Οικονομολόγων Κορινθίας, κ. Δημήτρης Παλυβός, ο Πρόεδρος του 11ου ΠΤ Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Πάνος Κρητικός και  η προϊσταμένη της ΔΟΥ Κορινθίαςκα Νάντια Σαρελάκου.

Εισηγητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Γεώργιος Κορομηλάς, Οικονομολόγος -Φοροτεχνικός – Σύμβουλος Επιχειρήσεων, που  ανέλυσε τις παραμέτρους της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και της πλατφόρμας MyDATA τον τρόπο, το χρόνο και τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται από τις επιχειρήσεις για την εναρμόνιση με τα νέα ψηφιακά δεδομένα.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών, προς τα μέλη του, θα συνεχίσει με δράσεις στοχευμένης ενημέρωσης και καθοδήγησης στους κλάδους και επιχειρήσεις με θεματικές ενότητες, σε συνεργασία με τους εκάστοτε φορείς.

Διώρυγα Ισθμού: Πρόσω ολοταχώς για επαναλειτουργία το καλοκαίρι

Previous article

Χρίστος Δήμας: “Αποζημιώθηκαν οι πρώτες πληγείσες επιχειρήσεις από τις πλημμύρες του Ζορμπά”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.