1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΑΓΡΟΤΙΚΑΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

Η αντιπρόεδρος του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ στην Γεωργική Σχολή Νεμέας

0

Επίσκεψη της Αντιπροέδρου Γεωργίας Μπόκα και του Γενικού Διευθυντή Αγροτικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑκου Σπύρου Στάχτιαρη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Μαρτίου στην Γεωργική Σχολή Νεμέας, η οποία ειδικεύεται στο τομέα Αμπελουργίας και Οινοτεχνίας.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με το Δήμαρχο Νεμέας κο Κωνσταντίνο Φρούσιο και τον Αντιδήμαρχο Διοικητικού και αρμόδιο σε θέματα παιδείας κο Θανάση Καρκώνη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και έγινε εκτενής συζήτηση για την ανάδειξη και την αξιοποίηση της Γεωργικής Σχολή Νεμέας,  με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων όπως ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και φυσικά ο Δήμος Νεμέας.Όπως τονίστηκε κοινός στόχος όλων είναι η κάλυψη των καλλιεργητικών αναγκών της τοπικής κοινωνίας αλλά και η περαιτέρω ανάδειξη της αμπελουργίας και οινοτεχνίας στη χώρα μας.

Στην συνάντηση μετείχαν εκ μέρους του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ η Αντιπρόεδρος κα Γεωργία Μπόκα, ο Γενικός Διευθυντή Αγροτικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης κος Σπύρος Στάχτιαρης και ο Διευθυντής της Γεωργικής Σχολής Νεμέας κος Στέφανος Λιβέρης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διαρκείας στην Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου

Previous article

Αρχοντικό Νοταρά: Εγκρίθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού η εκπόνηση μελετών

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.