1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας κα Αθηνάς Κόρκα με τοπικούς Φορείς

0

Εθιμοτυπική Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα τις προηγούμενες ημέρες, με το Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργο Γκιώνη, με θέματα που αφορούν  την ορθή και αποδοτική συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Χάρης Βυτινιώτης.

Συναντήθηκε επίσης, με τον πρόεδρο της Tοπικής Kοινότητας Στεφανίου κ. Γιώργο Ζούζα, όπου αναφέρθηκαν σε θέματα που αφορούν το οδικό δίκτυο Στεφάνι – Μυκήνες. Συζητήθηκαν επίσης θέματα ανάδειξης του Ιερού Ναού της Παναγίας Στεφανίου καθώς και του Αστεροσκοπείου. Στην συνέχεια έγινε συνάντηση και με το πρόεδρο Θαλερού κ. Άγγελο Λινάρδο με τον οποίο συζητήθηκαν  θέματα που αφορούσαν  Αρδευτικά και Εγγειοβελτιωτικά έργα.

Τέλος, η κα Κόρκα, υποδέχθηκε στο γραφείο της στην ΠΕ Κορινθίας τους κ.κ. Παναγώτη Μουστόγιαννη και Γιώργο Μανθόπουλο, στελέχη του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου, σε μία εθιμοτυπική συνάντηση. Αναφέρθηκαν στα φλέγοντα θέματα της εκπαίδευσης και επικεντρώθηκαν μεταξύ άλλων, ιδιαίτερα στα δύο τελευταία χρόνια της πανδημίας και στη χρήση της τηλεκπαίδευσης.

Πλέι άουτ: Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας

Previous article

Θετικός στον Covid o Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης

Next article

Comments

Comments are closed.