ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Δημοσκόπηση στον δήμο Κορινθίων – Τι ρωτά η OPINION τους δημότες για Νανόπουλο, Πνευματικό και Σταυρέλη

0

Επανερχόμαστε στην μεγάλη δημοσκόπηση που τρέχει η Opinion στον δήμο Κορινθίων, με αναλυτικές λεπτομέρειες  για το περιεχόμενό της.

Καταρχάς να πούμε πως πρόκειται για μια δημοσκόπηση εξαιρετικά λεπτομερή και αναλυτική που κρατά περίπου 7 λεπτά και πέρασε «ακτινογραφία» τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του αντιδημάρχους, τους άλλους υποψήφιους στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο. Το ερωτηματολόγιο δεν περιελάμβανε ερωτήματα για πιθανές νέες υποψηφιότητες (ούτε αυθόρμητες απαντήσεις). Είναι φανερό δηλαδή πως πρόκειται για μία, μάλλον, ακριβή δημοσκόπηση…

Οι ερωτήσεις ξεκινούν με τα λεγόμενα ποιοτικά χαρακτηριστικά:

Η πρώτη ερώτηση αφορούσε την ιεράρχηση των τοπικών προβλημάτων (Ποια προβλήματα θεωρείτε σημαντικά για τον δήμο σας (έως τρεις απαντήσεις) και περιλαμβάνονται θέματα όπως: Κυκλοφοριακό και στάθμευση, Καθαριότητα, Περιβάλλον, Ανεργία και Ανάπτυξη, Κοινωνική πολιτική, Σχολεία και Β/Ν Σταθμοί, Έργα και Παρεμβάσεις, Τουρισμός, Εξυπηρέτηση του Πολίτη κ.λπ

Η επόμενη ερώτηση ήταν σχετική με το αν υπάρχει ικανοποίηση από την πολιτική του δήμου πάνω σε καθένα από τα παραπάνω ζητήματα

Η τρίτη ερώτηση αφορά αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο έργο του κ. Νανόπουλου που σας έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα

Με την τέταρτη ερώτηση ξεκινούσε ένας κύκλος που αφορούσε τον ίδιο τον δήμαρχο: αν έχει όραμα και σχέδιο για την πόλη, αν είναι κοντά στους δημότες, αν είναι σύγχρονος, αν είναι συγκεντρωτικός, αν έχει καλούς συνεργάτες, αν είναι έντιμος, αν είναι συνεπής στις δεσμεύσεις του.

Η πέμπτη ερώτηση πόσο είναι ο ερωτώμενος συνολικά ικανοποιημένος από τον δήμαρχο (Πολύ αρκετά λίγο καθόλου)

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε τους αντιδημάρχους του κ. Νανόπουλου, τους οποίους ο ερωτώμενος καλούνταν να βαθμολογήσει από το 1-5. Η ερώτηση ωστόσο αφορούσε και τον Θέμη Κουτσογκίλα.

Ακολουθούσε ένας κύκλος ερωτήσεων για την μειοψηφία. Ερωτήσεις για τον καθένα από τους Σταυρέλη, Πνευματικό, Μιχαλίτσα Ξύδη και Τζέκου πόσο ευχαριστημένος είναι ο ερωτώμενος (Πολύ αρκετά λίγο καθόλου) από τις πρωτοβουλίες του.

Ερωτήσεις αν θα ψήφιζε ο ερωτώμενος κάποιον από αυτούς, ερωτήσεις ποιον προτιμάτε σε ζευγάρια (Νανόπουλος – Σταυρέλης, Νανόπουλος – Πνευματικός).

Ερώτηση για τον αν θα ψήφιζαν για δεύτερη τετραετία τον κ. Νανόπουλο

Κα τέλος ερώτηση για την πρόθεση ψήφου, ερώτηση για την παράσταση νίκης και ερώτηση για το ποιον ψηφίσατε το 2019.

 

Πυκνή χιονόπτωση στα ορεινά του δήμου Βέλου Βόχας – αντιολισθητικές αλυσίδες στην Στιμάγκα

Previous article

Κλειστά και αύριο σε όλη την Κορινθία τα σχολεία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.