- Διαφήμιση -

Το πιο πρωτότυπο και αστείο σποτ για τον εμβολιασμό διαδραματίζεται σε ένα φαρμακείο στο Ρέθυμνο και έχει πρωταγωνίστρια την κ. Μαρία.

Ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο σποτ με αρκετή δόση χιούμορ δημιούργησε ο δήμος Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον φαρμακοποιό Μανώλη Στεφανάκη και πρωταγωνίστρια την κ. Μαρία από το χωριό Πηγή Ρεθύμνου, προκειμένου να παρακινήσει τους πολίτες να εμβολιαστούν για τον κορονοϊό.

-Ανακαλύψτε το νέο e-shop του Βιβλιοπωλείου ΚΟΥΚΙΔΑ-

Την ίδια ώρα που ο ρυθμός εμβολιασμού στη χώρα απογοητεύει ενώ γίνονται ολοένα και περισσότερες εκκλήσεις από ειδικούς και Πολιτεία για καθολικό εμβολιασμό, ένας φαρμακοποιός, επιστρατεύοντας το χιούμορ διακωμωδεί ένα από τα παράλογα επιχειρήματα των αντιεμβολιαστών, σχετικά με το 5G και το… τσιπάκι.

Όπως δηλώνει στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Συνδέσεις” ο Μανώλης Στεφανάκης οι φραγμοί του φόβου πέφτουν πολύ εύκολα με το χιούμορ.

“Καθημερινά πολύς κόσμος στο φαρμακείο μάς εμπιστεύεται ένα πρόβλημα που φοβάται. Τώρα με τον εμβολιασμό πολύς κόσμος φοβάται. Το συζητάμε, του εξηγούμε με το χιούμορ και με την καλή μας διάθεση. Το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που έχουμε απέναντι σε αυτό που μας συμβαίνει αυτή τη στιγμή” είπε χαρακτηριστικά.