ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Εγκαινιάστηκαν οι αποθήκες της Πολιτικης Προστασίας της Κορινθίας από τον Νίκα

0

Τις αποθήκες της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Κορινθίας, στο παλαιό ΚΤΕΟ στο Λέχαιο Κορινθίας, στις οποίες φυλάσσονται υλικά και εξοπλισμός για την αντιμετώπιση συνθηκών έκτακτης ανάγκης, παρουσίασε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το μεσημέρι.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης παρέδωσε σε εκπροσώπους εθελοντικών ομάδων πολιτικής προστασίας υλικό και εξοπλισμό για την διευκόλυνση του έργου συνδρομής των εν λόγω μονάδων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες και σώματα της πολιτείας.

O Περιφερειάρχης δήλωσε: Συγκροτήσαμε τις αποθήκες Πολιτικής Προστασίας σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, εκεί που προηγουμένως δεν υπήρχε τίποτα, δυστυχώς σημείωσε ο περιφερειάρχης, τονίζοντας ότι πλέον σε κάθε Π.Ε. της Περιφέρειας έχει συγκροτηθεί και μία ανάλογη αποθήκη, στην οποία υπάρχουν για άμεση χρήση όλα όσα χρειάζονται για τις ώρες ανάγκης. Θα είμαστε έτοιμοι για την δύσκολη ώρα” τόνισε ο Π. Νίκας.

Ακολούθησε η παράδοση υλικού και εξοπλισμού από την Περιφέρεια Πελοποννήσου προς εκπροσώπους εθελοντικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στη Κορινθία.

 

Γ.Ψυχογιός: η απαξίωση του Προαστιακού Κιάτο – Αίγιο και η ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων για την επαρκή λειτουργία του.

Previous article

Ο Νίκας καταλήγει οριστικά σε “Διοικητήριο στην Ποσειδωνία” και ο ασκός του Αιόλου ανοίγει

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.