ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

38 κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα αγοράζει ο δήμος Κορινθίων – Ποια είναι τα μέλη της επιτροπής με επικεφαλής – έκπληξη τον…”Peter”

0

Την ηλεκτροκίνηση στη ζωή των Κορινθίων εισάγει ο Δήμος Κορινθίων με την δημιουργία ολοκληρωμένου, κοινόχρηστου, δικτύου ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Η υποβληθείσα πρόταση χρηματοδότησης είναι απολύτως συμβατή με τα ΜΕΤΡΑ και τις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ του ????ί?? ??ώ????ς ?????ής ???????ό????ς (?.?.?.?.) ??? ?ή??? ??????ί??, το οποίο έχει ήδη ολοκληρωθεί και βρίσκεται σε διαδικασία έγκρισης.

Το ποσό της χρηματοδότησης είναι ???.??? € και το έργο περιλαμβάνει:

  • Προμήθεια 38 ????ό??????? ????????ώ? ???ή????? ?ό??ς, κατάλληλης σχεδίασης για κοινόχρηστα συστήματα χρήσης (με δυνατότητα αύξησης του αριθμού των ποδηλάτων στην συνέχεια με ίδιους πόρους του Δήμου)
  • Δημιουργία δικτύου κοινόχρηστων αντιβανδαλιστικών θέσεων κλειδώματος & φόρτισης ποδηλάτου, με δυνατότητα αυτόματης φόρτισης του ποδηλάτου όσο είναι κλειδωμένο
  • Ολοκληρωμένη πλατφόρμα απομακρυσμένης διαχείρισης συσκευών πεδίου (φορτιστών ηλεκτρικών ποδηλάτων και σταθμών μίσθωσης ποδηλάτων)
  • Ολοκληρωμένες εφαρμογές χρήσης και πληροφόρησης πολιτών (webκαι mobileεφαρμογές) για τις υπηρεσίες Μικροκινητικότητας
  • Ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης υπηρεσιών και δεδομένων Μικροκινητικότητας με τον κατάλληλο software και hardware εξοπλισμό
  • Δράσεις ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης, προωθητικές ενέργειες για το Πρόγραμμα

Για την υλοποίηση του συγκεκριμένου project αλλά και ευρύτερα έργων που άπτονται του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, ο δήμαρχος Κορινθίων συνέστησε ομάδα εργασίας με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Σπύρου, η ανακοίνωση έγινε νωρίτερα στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος από κοινού με τον κ. Σπύρου.

Τα μέλη που συνιστούν την ομάδα στο σύνολό της είναι:

  1. Χριστόφορος Κεφάλας
  2. Γιώργος Κονδύλης
  3. Βάκης Περιβολάρης
  4. Κωνσταντίνος Σταμάτης
  5. Θοδωρής Βασιλακόπουλος
  6. Γιώργος Λιάκουρας

 

Αφηρημένο Παιδί – 7 δημιουργικοί τρόποι να ενισχύσετε την προσοχή του

Previous article

Θέλετε να ξεκινήσετε το τρέξιμο; Όσα πρέπει να έχετε κατά νου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.