2_ΕΛΛΑΔΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ “OPAP Arena” στη Νέα Φιλαδέλφεια

0

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ με το όνομα “OPAP Arena” στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς τα έργα βρίσκονται στην τελική φάση και η ομάδα θα μπορέσει να παίξει επιτέλους αγώνες στο νέο της γήπεδο τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2022 – 2023.

Στο τελευταίο κρίσιμο 8μηνο με 9μηνο βρίσκονται τα έργα για το υπερσύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια όπως δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο Διευθ. Σύμβουλος της Dimand, Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο οποίος είναι και senior project manager του συγκεκριμένου έργου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του το γήπεδο θα παραδοθεί την περίοδο μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου ώστε η ΑΕΚ τη σεζόν 2022 – 2023 να κάνει τα παιχνίδια της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επίσης ο Δημήτρης Ανδριόπουλος δήλωσε πως: «Πρώτη φορά με βεβαιότητα λέω ότι δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο αυτή τη στιγμή και καμία μεγάλη εκκρεμότητα. Από τα σοβαρά μεγάλα έργα αυτή τη στιγμή μένει να γίνει ο μηχανολογικός εξοπλισμός του γηπέδου. Φυσικά ο χλοοτάπητας θα είναι το τελευταίο που θα μπει».

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι το γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι κατάλληλο ακόμα και για τελικούς διεθνών και ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθώς θα πιστοποιηθεί κατασκευαστικά με 4 αστέρια από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου UEFA αλλά και την FIFA, την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες με την πρόοδο των έργων στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Πηγή: Eurokinissi

πηγή: ypodomes.com

Αιτωλοακαρνανία: Αγόρασε μπουκάλι που έκρυβε 50.000 ευρώ

Previous article

Τέλος στους καβγάδες διαχειριστή και ενοίκων: Οι πολυκατοικίες αποκτούν ΑΦΜ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.