2_ΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη Τατούλη: Ξανά υποψήφιος – Ρίχνει γέφυρες. Οι απαντήσεις του για το φυσικό αέριο και τις ρήτρες στη ΣΔΙΤ των απορριμμάτων(βίντεο)

0

Το 2022 θα είναι μια χρονιά εκκίνησης προεκλογικής  για τη Νέα Πελοπόννησο και τον Πέτρο Τατούλη αφού στην σημερινή συνέντευξη τύπου δήλωσε ξεκάθαρα πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, ρίχνοντας γέφυρες  με όλους,σε αυτή την εκστρατεία προς το λαό, υπογραμμίζοντας πως δεν θα υπάρχουν το 2023 τα  κομματικά τείχη του 2019. Ο κ. Τατούλης εξέφρασε επίσης  την απόφασή του η συνέντευξη τύπου να είναι η απαρχή της τακτικής του επικοινωνίας με τα ΜΜΕ.

Ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε στα μεγάλα θέματα της Πελοποννήσου , σκουπίδια, την μεταλιγιτική εποχή στην Μεγαλόπολη, η τουριστική και πολιτιστική πολιτική σε σύγκριση με τα έργα και τις ημέρες του, έργα ΕΣΠΑ..Ο κ. Τατούλης μίλησε και για την θεσμική κρίση που επικρατεί στην αυτοδιοίκηση τοσο μετά τις κυβερνητικές παρεμβάσεις που απαξίωσαν τον θεσμό της Αιρετής Περιφέρειας όσο και το ύφος της περιφερειακής αρχής Νίκα.

Δεν έλειψε η αναδρομή στα όσα συνέβησαν  κατά την προεκλογική περίοδο , τις αποστασίες που δημιουργήθηκαν για να καταλήξει στην “υπόθεση του κοριού η οποία οδηγήθηκε στο αρχείο”

Στον κ. Τατούλη τέθηκαν από την δημοσιογράφο Τζένη Σουκαρά (jennysworld) ερωτήματα για το φυσικό αέριο, την διγλωσσία που υπάρχει στην Πελοπόννησο σχετικά με την ανάθεσή του σε ιδιώτη αλλά και στην επιμονή της Περφερειας να χρηματοδοτήσει τον δημόσιο χαρακτήρα του και  το ζήτημα της ρήτρας που μπορεί να επιβληθεί εάν δεν τηρηθεί η σύμβαση για τα σκουπίδια.Πολιτικά τέθηκε από το jw το ερώτημα των πολιτικών γεφυρών και αλλά και η κάθοδος της Νέας Πελοποννήσου με ενδεχόμενη κομματική στήριξη.

http://https://www.youtube.com/watch?t=4&v=FByJOoKxoYk&feature=emb_imp_woyt

Όλη η συνέντευξη

http://https://www.youtube.com/watch?v=3GKn2Wte9zI&feature=emb_imp_woyt

πηγή: jennysworld.gr

Φρανσουάζ Ζιλό: Μια έκθεση που εξετάζει τα 10 χρόνια της ζωής της με τον Πικάσο

Previous article

Στο σπίτι του ‘Ελληνα καλλιτέχνη Αλέκου Φασιανού, ένα “μουσείο που κατοικείται”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.