1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Καταγγελία – βόμβα από την ΟΕΝΓΕ για το νοσοκομείο Κορίνθου

0

Γιατροί άσχετων ειδικοτήτων στην πτέρυγα covid και μόλις 3 παθολόγοι για τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, σύμφωνα με τις καταγγελίες της ΟΕΝΓΕ.

Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση:

“Η ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Κορίνθου. Συγκεκριμένα:

1. Στην πτέρυγα νοσηλείας COVID εφημερεύουν ΔΥΟ ιατροί Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, ΕΝΑΣ δερματολόγος και ΕΝΑΣ γαστρεντερολόγος. Όλοι γιατροί άσχετων ειδικοτήτων και όλοι επικουρικοί.
Από τον Οκτώβριο στο νοσοκομείο δεν υπάρχει Πνευμονολόγος.
Στο νοσοκομείο υπάρχουν μόνο 4 Ειδικοί Παθολόγοι που υπερεξοντώνονται με τεράστιο φόρτο εργασίας καθώς νοσηλεύουν και αντιμετωπίζουν επιπρόσθετα πλήθος non-covid παθολογικών ασθενών, νοσηλευόμενων αλλά και επειγόντων περιστατικών καθημερινά.

2. Στην ΜΕΘ υπηρετούν μόνο 3 (τρεις) γιατροί, εκ των οποίων ο ένας πρόκειται να αποχωρήσει γιατί επίκειται ο διορισμός του σε άλλο νοσοκομείο σε μόνιμη θέση.

Απαιτούμε η διοίκηση του νοσοκομείου, η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να φροντίσουν επιτέλους για την ενίσχυση του νοσοκομείου με μόνιμο ιατρικό και λοιπό υγειονομικό προσωπικό αντί να δίνουν διαρκώς εντολές επικίνδυνες για τους ασθενείς και εξοντωτικές για τους υγειονομικούς του νοσοκομείου.”

 

Νανόπουλος 2022: Έτσι θα αλλάξουμε τον δήμο Κορινθίων

Previous article

Δύο Θείες Λειτουργίες τα Χριστούγεννα στον Καθεδρικό της Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.