1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών καλεί όλους τους “άρχοντες” του τόπου μας να πάρουν ξεκάθερη θέση για το εθνικό ζήτημα

0

Λίγες μέρες πρίν το συλλαλητήριο στην Αθήνα και τα μηνύματα που λαμβάνουμε από όλη την Ελλάδα την Κορινθία και το διαδίκτυο είναι άκρως ενθαρρυντικά για αυτό που θα ακολουθήσει. Σε αυτό το κάλεσμα η πατριωτική κίνηση Κορίνθιων πολιτών για μια ακόμη φορά θα δώσει δυναμικά το παρόν, άλλωστε τίποτα δεν έχει χαθεί και τα λόγια του στρατηλάτη μας επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε:

”Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει.”

Επειδή το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και ο κόσμος που θα δώσει το παρόν καθημερινά αυξάνεται, καλούμε τους προέδρους των κοινοτήτων,τους προέδρους των πολιτιστικών συλλογών,και όσους αγαπούν την Ελλάδα την Μακεδονία και την ιστορία της να ναυλώσουν λεωφορεία με δική τους πρωτοβουλία για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος και να φτάσουν ασφαλείς στην Αθήνα.

Τα μέλη της πατριωτικής κίνησης είναι σε άμεση επαφή με τους διοργανωτές του συλλαλητήριου και ενημερωμένοι για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την καλύτερη μετάβαση στο συλλαλητήριο.

Καλούμε τους βουλευτές,τον περιφεριάρχη, τους δημάρχους του νομού μας να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση και να πάρουν άμεση και ξεκάθαρη θέση για αυτό το εθνικό ζήτημα.

Όποιος σιωπά αυτές τις δύσκολες ώρες είναι συνένοχος στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας…!!

Ανάπτυξη Συνεργασίας με την Αγορά της Δημοκρατίας της Πολωνίας

Previous article

Κάτοικοι “σήκωσαν μανίκια” και έπιασαν δουλειά για ένα καλύτερο Λουτράκι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.